LAPSIYSTÄVÄLLISTÄ NÄKÖSUOJAA

KOKEMUKSIA KAIHTIMISTA | INKA JA JUKKA

"EMME VOISI KUVITELLA KOTIAMME ILMAN VISOR KAIHTIMIA"

Pariskunta pitää vekkikaihtimissa erityisesti siitä, että niiden avulla he pystyvät nauttimaan samaan aikaan sekä luonnonvalosta että yksityisyydestä. Katso alla olevalta videolta Inkan ja Jukan kokemukset kaihtimista.👇

SISUSTUKSEEN SOPIVAA NÄKÖSUOJAA

Inka ja Jukka muuttivat Helsingin sykkeestä Ouluun uuteen ja upean arkkitehtuurin omaavaan erillistaloon. Pariskunta ihastui asunnon hulppeaan huonekorkeuteen ja valoisuuteen. Suurten ikkunoiden ansiosta luonnonvalo pääsee ihanasti tulvimaan sisälle. Asuinalue on kuitenkin hyvin tiiviisti rakennettu, mikä tarkoittaa sitä, että naapurit ovat todella lähellä.

"Ostohetkestä saakka mielessä kolkutti kuitenkin tieto siitä, että kodin houkuttelevista elementeistä huolimatta erillistaloalue tulisi olemaan hyvin tiiviisti rakennettu. Toisin sanoen, näkymä korkeista ikkunoista ei ole kaunis ja suojaisa luontomaisema; sen sijaan jokainen ikkuna toimii eräänlaisena kurkistusluukkuna perheemme arkeen", kertoo Inka.

Monien muiden tapaan Inkakaan ei pitänyt perinteisistä sälekaihtimista: "Yritin vuoden mittaan kuumeisesti miettiä erilaisia sisustukseen sopivia ratkaisuja näkösuojan muodostamiseksi kotiimme, koska en ole alkuunkaan perinteisten sälekaihtimien fani."

VOIKO VALOISUUDEN TODELLA SÄILYTTÄÄ?

"Huomasimme asuntomessuilla, että vaikka Visor kaihdin on ikkunassa näkösuojana, läpäisee se huomattavasti enemmän valoa verrattuna sälekaihtimiin. Voisiko siis olla, että saamme säilyttää tilan valoisuuden, vaikka puolet korkeasta ikkunasta olisikin näkösuojattu?", pohtii Inka.

Esimerkiksi Tiivis luonnonvalkoinen -kaihdin päästää valon erinomaisesti sisään, mutta samalla se antaa totaalisen näkösuojan yksityisyyden turvaamiseksi.

TÄMÄ ON PARASTA

VISOR KAIHTIMISSA

TUTUSTU VISOR KAIHTIMIIN

monipuolinen valikoima

TYYLIÄ MYÖS TERASSILLE

TUTUSTU TERASSIKAIHTIMIIN

MITÄ MIELTÄ MUUT ASIAKKAAMME OVAT

Näyttelijät Tommi ja Hissun mielipiteet Suomessa. valmistetuista vekkikaihtimista.

Korpela ja Hietalahti halusivat Visorit

Näyttelijöiden mukaan ikkunakaihtimia on helppo käyttää ja maisemistakin pääsee nauttimaan paremmin, kun kaihtimet voi säätää haluamaansa kohtaan. Katso miksi näyttelijätähdet halusivat loma-asuntoonsa juuri Visor kaihtimet.

KATSO KOKEMUSVIDEO
Auroran Ruusu 2022 asuntomessukohteessa suomessa valmistetut Visor kaihtimet

Naantalin asuntomessut 2022 - Auroran Ruusu

Asuntomessukohteen rakennuttaja Tuomo Ruusunen oli kuullut paljon hyvää Visor kaihtimista ja alusta asti oli selvää, että ainakin makuuhuoneeseen laitetaan Visorin pimentävät kaihtimet. Katso miltä kaihtimet näyttävät upeassa asuntomessukohteessa.

KATSO KOKEMUSVIDEO
Liisan & Jonin kokemukset Visor kaihtimista

Ajattomaan sisustukseen sopivaa näkösuojaa

Liisalla ja Jonilla on ollut pitkään ajatus siitä miltä heidän kodinsa tulee näyttämään ja Visor kaihtimet ovat olleet ykkösvalinta auringonsuojaksi ikkunoihin. Katso miltä kaihtimet näyttävät arkkitehdin suunnitteleman massiivipuutalon ikkunoissa.

KATSO KOKEMUSVIDEO

LAADUKASTA KÄSITYÖTÄ

SUOMALAISTA DESIGNIA

HEI! 👋

TILAA UUTISKIRJE

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin klo 8.00 - 17.00

✉️  info(at)visor.fi

📞 010 281 3200

VISORIN TOIMIPAIKAT