USEIN KYSYTTYÄ

HUOLTO-OHJEET

Ajan saatossa kaihtimen kankaalle pääsee pölyä. Irto pölyn voit poistaa käyttämällä imurin harjapäätä tai pyyhi kostealla liinalla.

Kaikki kankaat lukuunottamatta pimennyskankaita ovat vesipestäviä.

Lika voidaan poistaa kostealla liinalla. Tarvittaessa irroita kaihdin ja upoita 30-asteiseen veteen, jossa on hieman villapesuainetta.

-Anna liuota hetkenaikaa, huuhtele kaihdin huolellisesti ja asenna kaihdin takaisin paikoilleen.

Pesun jälkeen kaihdin laitetaan aina nippuun kuivumaan vähintään 24 tunniksi.

Käytä kaihtimia säännöllisesti, jotta kankaan vekki pysyy napakkana. Jos vekki löystyy saat sen jälleen napakaksi, kun sumutat kankaan kosteaksi. Tämän jälkeen säädä kaihdin tiukkaan nippuun ja anna kuivua vähintään 24 tuntia.

Laita kaihdin nippuun ikkunan ylä- tai alalaitaan, mikäli kaihtimet ovat pitkään käyttämättä.

Katso videolta kuinka kaihtimen saa suoristettua. Katso video painamalla tästä.

KANKAAT

Apua kangasvalinnassa saat aina myös asiakaspalvelustamme.

Suurin ero on se, että tiivis kangas tarjoaa täydellisen näkösuojan. Läpikuultavasta kankaasta erottaa hahmot paremmin sisältä ulos kuin toisinpäin helmiäispinnoitteen ansiosta. Läpikuultavaa kangasta saa luonnonvalkoisena sekä vaaleanharmaana.

Videolla esitellään tiiviin ja läpikuultavan kankaan ero valkoisessa ja harmaassa värissä.

Katso

Pimentävä kangas on Suomen kesään ykkösvalinta. Pimennyskaihtimet ovat ontelokangasta, jolloin narunreiät jäävät piiloon eivätkä täten päästä valoa huoneeseen. Huomaathan, että ikkunan reunoista valo voi hieman kajastaa, vaikka kaihdin onkin 100 % valoa läpäisemätön.

Musta kaihdin on hyvin suosittu valinta makuuhuoneisiin henkilöille, jotka eivät tarvitse aivan täyttä pimennystä. Myös tumma harmaa on oiva valinta makuuhuoneeseen. Usea asiakkaamme valitsee tumman kankaan myös sisustuksellisista syistä, koska ovathan ne tyylikkäitä!

Esimerkkivideo mustasta kankaasta makuuhuoneessa.

Katso video