OHJEET

KÄYTTÖKOHTEET

Visor kaihtimet voit asentaa kätevästi seuraaviin kohteisiin:

Visor kaihdin toimii loistavasti niin kiinteissä kuin avattavissakin ikkunoissa. Mikäli etsit pimennystä,  valitse pimentävä kaihdin, joka on omiaan varmistamaan unen laadun Suomen suvessa!

Vaadittava karmin syvyys on ainoastaan 0,8 cm, jotta onnistut asennuksessa ja verho toimii moitteettomasti.

Mikäli karmisi on viisto tai muotoiltu, ilmoita asiasta  tilauksen varmistusvaiheessa, kun Visorin asianuntija soittaa sinulle.

Visor kaihdin toimii ainoastaan suorakaiteen muotoisiin ikkunoihin.

Tilaa ikkunakaihtimet

Tilaa pimennyskaihtimet

Visor kaihdin on loistava tuote liukulasioviin tarjoamaan näkösuojaa sekä ehkäisemään lämpöä ja auringonvaloa. Itse asiassa Visor kaihdin on yksi harvoista liukulasioviin sopivista kaihtimista.

Varmista, että liukuoven väliin jää avatessa vähintään 18 mm, jotta kaihdin mahtuu väliin mukavasti.

Esimerkkinä Profin-liukuovet, joihin tuotettamme myydään erittäin paljon!

Tilaa ikkunakaihtimet liukuoveesi

Visor kaihtimien helmiäispinnoitettu ulkopuoli varmistaa parvekkeen viilennyksen. Visorin asiantuntija ohjeistaa sinulle asennuksen, kun hän soittaa ja varmistaa, että mitat on otettu oikein ja valitsee parvekemalliisi oikean kiinnikkeen.

Tilaa parvekekaihtimet ylälaseihin

Kaidelaseihin toivotaan usein näkö- ja aurinkosuojaa. Tähän tarpeeseen Visor kaihdin vastaa loistavasti. Mikäli olet tilaamassa kaidekaihtimia,  ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin varmistamme että saat oikeat mittausohjeet.

Tilaa kaidekaihtimet

Mikäli parvekkeellanne on lattiasta kattoon korkeat lasit, suosittelemme lämpimästi tilaamaan terassikaihtimet. Kaihtimessa on varmistettu toimivuus koon kasvaessa suuremmaksi.

Tutustu terassikaihtimiin

Lasitetulle terassille kaivataan usein viilennystä ja näkösuojaa, joita Visor kaihtimet tuovat loistavasti. Suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluumme ennen terassikaihtimien tilaamista, niin saat varmasti asiantuntevat ohjeet mittaamiseen ja kangas- sekä profiilivalintoihin.

Visor kaihtimia saa terassille niin seinä- kuin kattolasituksiin.

Tutustu terassikaihtimiin

Tutustu kattokakaihtimiin

Muissa kohteissa sopivuus kannattaa aina varmistaa asiantuntevalta asiakaspalvelutiimiltämme ennen tilausta.

Ota yhteyttä:

info@visor.fi

KANKAAT

Apua kangasvalinnassa saat aina myös asiakaspalvelustamme.

Suurin ero on se, että tiivis kangas tarjoaa täydellisen näkösuojan. Läpikuultavasta kankaasta erottaa hahmot paremmin sisältä ulos kuin toisinpäin helmiäispinnoitteen ansiosta. Läpikuultavaa kangasta saa luonnonvalkoisena sekä vaaleanharmaana.

Videolla esitellään tiiviin ja läpikuultavan kankaan ero valkoisessa ja harmaassa värissä.

Katso

Pimentävä kangas on Suomen kesään ykkösvalinta. Pimennyskaihtimet ovat ontelokangasta, jolloin narunreiät jäävät piiloon eivätkä täten päästä valoa huoneeseen. Huomaathan, että ikkunan reunoista valo voi hieman kajastaa, vaikka kaihdin onkin 100 % valoa läpäisemätön.

Musta kaihdin on hyvin suosittu valinta makuuhuoneisiin henkilöille, jotka eivät tarvitse aivan täyttä pimennystä. Myös tumma harmaa on oiva valinta makuuhuoneeseen. Usea asiakkaamme valitsee tumman kankaan myös sisustuksellisista syistä, koska ovathan ne tyylikkäitä!

Esimerkkivideo mustasta kankaasta makuuhuoneessa.

Katso video

MIKÄ KANGAS SOPISI MEIDÄN SISUSTUKSEEN?

Katso alla olevat videot ja löydä kotiisi juuri oikea kangas, joka täydentää kotisi sisustusta.

MITTAAMINEN

Muista, että autamme mielellämme, mikäli mittaamisesta jää kysyttävää.

Käytäthän mittoja syöttäessäsi aina millimetrejä.

Mittaa valitsemasi lasin leveys kolmesta kohtaa ja vähennä kapeimmasta mitasta 5 millimetriä, jotta verho istuu mukavasti lasin päälle, karmien väliin. Tämän jälkeen mittaa korkeus ja olet valmis.
Jokainen ikkuna voi olla hieman eri kokoinen, joten mittaathan jokaisen lasin erikseen, vaikka ne näyttäisivät saman kokoisilta. Syötä mitat MILLIMETREINÄ.

Mittaa parvekelaseista ainoastaan lasipinnan leveys sekä korkeus.
Vähennä 2 millimetriä leveydestä, jos lasi ei ole kummassakaan kulmassa.
Kulmissa olevista laseista vähennä 21 millimetriä, jotta lasit pääsevät avautumaan mukavasti.
Tämän jälkeen syötä mitat MILLIMETREINÄ ja pääset tilaamaan verhot.