Tilaus- ja maksuehdot

VISOR-VERKKOKAUPAN YLEISET SOPIMUSEHDOT

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Suomen Visor Oy:n (jäljempänä ”Visor”, 0835315-0, Zatelliitintie 13, 90440 Kempele) ja sen asiakkaiden välillä Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Visor pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Visorin kotisivuilta. Näiden sopimusehtojen lisäksi sovelletaan Suomessa voimassa olevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia pakottavassa lainsäädännössä määrätystä.

1. Visor-verkkokaupan käyttöoikeus

Visor verkkokaupassa myydään tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille, Suomessa asuville kuluttaja-asiakkaille.

2. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet tilattaessa verkkokaupasta

Tilaus sitoo asiakasta, kun Suomen Visor Oy on vahvistanut tilauksen sähköpostitse. Koska tuote tehdään mittatilaustyönä, tilausta ei voi peruuttaa eikä tuotetta palauttaa (ks. ehtojen kohta 7). Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että vahvistus on saapunut hänelle ja että tilausvahvistuksessa mainitut tuotteet vastaavat tilausta.

Asiakas on velvollinen selvittämään huolellisesti Visor verkkokaupan sivuilta tuotteen ominaisuudet ja soveltuvuuden omiin parvekelaseihin. Asiakas vastaa itse siitä, että suorittaa tuotteen mittauksen ja asennuksen oikein Visor verkkokaupan sivustolla olevan ohjeistuksen mukaisesti.

3. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina verkkokaupan sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

4. Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Toimitusaika on keskimäärin noin 10 arkipäivää, koska vekkikaihtimet tehdään mittatilaustyönä. Arvioitu toimitusaika on ainoastaan ohjeellinen. Toimituksen hinta määräytyy valitun toimitustavan ja -paikan mukaisesti. Löydät haluamasi toimitustavan hinnan verkkokaupan ostoskorista. 

5. Tietosuoja

Asiakkaiden tiedot tallennetaan visorin asiakasrekisteriin. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon ja Lumon-konsernin suoramarkkinointiin. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin. Pyyntö on esitettävä kirjallisesti ja toimitettava sähköpostitse osoitteeseen: info@visor.fi. Henkilötietolain mukaista rekisteriselostetta ylläpitää Suomen Visor Oy, Zatelliitintie 13, 90440 Kempele

6. Ei peruutus- eikä palautusoikeutta

Visor vekkikaihtimilla ei ole palautusoikeutta mutta oston voi vielä peruuttaa, mikäli emme tilauksen varmistamisen yhteydessä löydä esimerkiksi sopivia kiinnikkeitä asennuskohteeseen. Verhot tehdään mittatilaustyönä, joten mittojen oikeellisuus on asiakkaan vastuulla. Myöskään verkkokaupassa muita tuotteita koskeva 14 vrk:n palautusoikeus ei koske näitä tuotteita (kuluttajansuojalaki 6 luku 16 §). Palautusoikeus koskee vain virheellisiä tuotteita.

7. Reklamaatio

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä Suomen Visor Oy:lle välittömästi tuotteen saatuaan info@visor.fi . Virheellinen tuote palautetaan postikuluitta lähettäjälle. Palauttaminen tapahtuu reklamaation jälkeen.

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

Suomen Visor Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista vahingoista. Ylivoimaisena esteenä pidetään ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Suomen Visor Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Mahdollisesta ylivoimaisesta esteestä on kuitenkin viipymättä informoitava asiakasta.

9. Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Suomen Visor Oy:n ja asiakkaan väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia lukuunottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa riita, mikäli siinä ei päästä neuvotteluratkaisuun, kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi, taikka nostaa kanne Suomen Visor Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa Suomessa.

10. Takuuehdot

Visor vekkikaihtimien takuu on 24 kk toimituspäivästä. Takuu kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu sisältää korjattaville auringonsuojaverhoille rahdit Suomen Visor Oy:n huoltopisteeseen, korjaustyöt, tarvittavat materiaalit, sekä paluurahdin asiakkaalle. Takuu ei sisällä auringonsuojaverhojen korjaus- tai muita käyntejä asiakkaan luona. Mikäli tuote on toimitettu aiheetta korjattavaksi, Suomen Visor Oy:llä on oikeus periä aiheettomasta korjausvaatimuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Takuun rajoitukset / Takuu ei koske:

 • Vekkikaihdinten särkymistä, joka aiheutuu muusta kuin valmistusvirheestä.
 • Virheellisestä käytöstä tai ilkivallasta aiheutuvaa särkymistä.
 • Säätöjä, korjauksia ja varaosien vaihtoja, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta, tuotteen huolimattomasta käytöstä tai siitä, että käyttöohjetta ei ole noudatettu.
 • Muutoksia, korjauksia tai uudelleenasennuksia, jotka on tehty valmistajan tai jälleenmyyjän hyväksymättä.
 • Kankaan valmistusprosessista johtuen kankaan eri valmistuserissä saattaa olla eräkohtaisia sävyeroja. Suomen Visor Oy ei takaa, että eri aikaan tilattujen verhojen värisävy on aina sama.
 • Tiettyjen kiinnikkeiden kanssa järjestelmä tekee asiakkaan ilmoittamasta kaihtimen pituudesta automaattivähennyksen, jolla varmistetaan kaihtimen istuvuus ikkunapieleen. Tämän vuoksi mittaus- ja valmistumitat voivat poiketa toisistaan.

 

Paytrail maksutapana

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

 • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
 • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
 • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
 • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
 • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.