VISOR BRÄNDIOPAS

Ohjeet Visor brändin käyttöön

BRÄNDIMME

Asiakaslupauksemme "Aina parhaassa valossa" viestii, että haluamme aina varmistaa asiakkaillemme parhaat valaistusolosuhteet tyylikkäällä tavalla. Ratkaisumme auttavat asiakkaita hyödyntämään luonnonvaloa ja suojaavat auringon kuumuudelta niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Tuomme mukavuutta asiakkaidemme jokapäiväiseen elämään samalla energiankulutusta pienentäen.

Meillä on vahva tahto ratkaista ongelmia asiakkaidemme puolesta. Otamme vastaan asiakkaiden tuomat haasteet, vaikka ei olisikaan etukäteen selvää, miten ne ratkaistaan. Näistä haasteista hiomme tuotteita, jotka helpottavat asiakkaidemme jokapäivästä elämää ja luomme miellyttävän elinymäpäristön niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Ratkaisumme tuovat kodikkuutta ja tyyliä erilaisiin tiloihin ja saavat sisustuksen hohtamaan kauniisti täydellisessä luonnonvalossa. Tuotteemme suojaavat auringon säteiltä, Pohjolan kirkkaiden öiden valoisuudelta ja uteliailta katseilta. Jotta olisit aina parhaassa valossa.

Raikas ja moderni

SKANDINAAVISTA DESIGNIA

LOGO

Visorin logo uudistettiin vuoden 2023 alusta. Se on moderni ja raikas sekä toistaa Visorin oranssia ja harmaata brändiväriä.

LUE LISÄÄ

VÄRIT

Visorin brändivärit ovat oranssi ja harmaa. Tukiväreinä käytetään oranssin vaaleampaa sävyä, vihreän sävjä, mustaa sekä tummaa ja vaaleaa harmaata.

LUE LISÄÄ

TYPOGRAFIA

Visor brändin pääasiallinen fontti on Montserrat, josta käytetään medium-, regular- ja light-leikkauksia otsikoissa, tekstinostoissa ja leipätekstissä.

LUE LISÄÄ