VISOR LOGO

OHJEET LOGON KÄYTTÖÖN

LOGOMME TARINA

Visorin logo koostuu kolmesta elementistä, Visor-tekstistä, aurinkosymbolista ja asiakaslupauksesta. Visorin logoa modernisoitiin vuonna 2023, ja se on ollut käytössä vuoden 2023 alusta lähtien. Älä koskaan muokkaa logon muotoa, mittasuhteita tai värejä.

Yksinkertainen ja ajaton

PÄÄLOGO

LOGO ASIAKASLUPAUKSELLA

Visorin logoa käytetään asiakaslupauksemme "Always in the right light" kanssa, kun se on suuressa koossa esimerkiksi messuseinässä tai muussa yhteydessä, kun halutaan erityisesti tuoda esiin yrityksen asiakaslupaus.

RESPONSIIVINEN LOGO

Visorin logoa käytetään pääasiassa ilman asiakaslupausta kaikissa markkinointimateriaaleissa. Sähköisissä materiaaleissa ei koskaan käytetä logoa asiakaslupauksen kanssa.

TURVAVÄLI

VÄRIVERSIOT

Käytä värillistä logoversiota aina, kun se on mahdollista. Jos värillisen logon erottuvuus taustasta on huono, käytä värinegatiivista valkoista versiota varmistaaksesi logon erottuvuuden.

ALKUPERÄINEN LOGO

Käytä oranssin ja harmaan väristä logoa valkoisilla ja vaaleilla taustoilla. Jos logoa käytetään kuvan päälle sijoitettuna, sijoita värillinen logo ainoastaan vaaleataustaisen kuvan päälle. Varmista myös, että taustalla oleva kuva ei ole liian kirjava, että logo erottuu taustasta hyvin.

VALKOINEN VÄRIVERSIO

Käytä värinegatiivista valkoista logoa tummalla taustalla ja tummasävyisten kuvien päällä. Jos logo on sijoitettu kuvan päälle, varmista, että tausta on tarpeeksi tasavärinen, että logo erottuu siitä hyvin. Älä käytä varjostusefektejä parantaaksesi logon erottuvuutta taustasta.

LOGO KUVAN PÄÄLLÄ

Logon värillistä versiota voidaan käyttää kuvan päällä, jos kuvassa on vaaleat sävyt ja tausta on tarpeeksi tasavärinen, niin että logon erottuvuus säilyy hyvänä.

LOGO KUVAN PÄÄLLÄ

Tummalla taustalla tai tummasävyisen kuvan päällä käytetään aina valkoista versiota logosta. Varmista myös tällöin logon hyvä erottuvuus taustasta.

AURINKOSYMBOLI

SANAMERKKI

LOGON MINIMIKOKO

KIELLETTY LOGON KÄYTTÖ

Alkuperäistä logoa ei tule muunnella millään tavalla. Käytä aina alkuperäistä logotiedostoa, kun lisäät sen materiaaleihin.

Älä muuta logon mittasuhteita.

Älä muuta aurinkoelementin tai asiakaslupauksen paikkaa.

Älä tee uusia väriversioita logosta.

Älä lisää logoon ääriviivoja.

Älä lisää logoon elementtejä.

Käytä aina alkuperäistä logotiedostoa lisätessäsi logon aineistoihn. Älä kirjoita logon tekstiä itse.

Älä lisää hehku- tai varjostusefektejä logoon.

Älä käytä värillistä logoversiota kirkasvärisillä taustoilla, vaan valitse valkoinen tai vaalea tausta.

Älä käytä logoa pystysuunnassa.

LOGO MALLISTON NIMEN KANSSA

Visor logoa voidaan käyttää yhdessä kangasmalliston nimen kanssa kangasmallistojen brändäyksen yhteydessä. Malliston nimi tulee sijoittaa logon alapuolelle ja logon oikeaan laitaan. Logoa mallistonimen kanssa voidaan käyttää esimerkiksi mainosmateriaaleissa tai mallistoa markkinoivalla verkkosivulla.

VALTUUTETTU VISOR JÄLLEENMYJÄ