HALUATKO VISOR-JÄLLEENMYYJÄKSI?

KASVATA LIIKEVAIHTOASI MENESTYSTUOTTEEMME AVULLA

LISÄÄ LIIKEVAIHTOA JÄLLEENMYYNNILLÄ?

Tyylikäs ja suosittu Visor kaihdin soveltuu parveke ja terassilasituksiin sekä erilaisiin ikkunoihin, ovi-ikkunoihin ja liukulasioviin. Lisäämällä Visor kaihtimet tuotevalikoimaasi kasvatat helposti yrityksesi liikevaihtoa ja palvelet asiakkaita paremmin.

Visorin 50-vuotinen historia kaihdinalalla takaa ammattitaidon toimia tehokkaasti erikokoisten yritysten kanssa. Tarjoamme jälleenmyyjillemme valmiit tilauskanavat ja tukimateriaalit, ja myynnin aloitus onnistuu kolmen helpon askeleen avulla. Asiakasvastaavamme ovat aina käytössäsi, kun jokin asia askarruttaa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin opastamme sinut alkuun!

Visorin jälleenmyyjänä saat tuotekoulutusta

1. Tuotekoulutus

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin varaamme sinulle ajan tuote-esittelyyn, jonka pidämme kätevästi verkon välityksellä.

Visorin jälleenmyyjänä saat tunnukset tilausjärjestelmäämme.

2. Tunnusten luonti

Koulutamme sinut käyttämään tilausjärjestelmäämme, josta saat jatkossa kätevästi kaiken tarvitsemasi materiaalin.

Visorilta saat teknistä tukea arkipäivinä

3. Tekninen tuki

Asiakasvastaavasi toimii yhteyshenkilönäsi ja auttaa sinua  tilauksiin sekä tuotteen teknisiin ominaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä.

"Kaihtimet toimivat jopa paremmin kuin ajattelimme."

- Arkkitehti sami mikonheimo

JÄLLEENMYYNTI

MIKA LEHTOLA

Jälleenmyyjänä Mika Lehtola

EXTRANET

Kirjaudu extranettiin klikkaamalla alla olevaa painiketta. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, ota yhteyttä jälleenmyyntitiimiimme.


EXTRANET KIRJAUTUMINEN