ELÄMÄÄ RANKIN SAARELLA

KATSO HISSUN JA TOMMIN KOKEMUKSET VISOR KAIHTIMISTA

"ALUSSA TUNTUI KUIN ASUISIMME GRILLISSÄ"

Näyttelijät Kari Hietalahti ja Tommi Korpela tuskailivat aluksi paahtavan kuuman auringon kanssa mökillään. Kyseessä kun ei ole ihan mikä tahansa mökki, vaan Kotkan ulkosaaristossa sijaitseva loma-asunto. Auringolta suojautumiseen kaivattiin kipeästi käytännöllistä ratkaisua, etteivät kynttilät sula pöydille. "Onhan se tietysti mukava, että sisälläkin viihtyy nyt paremmin", toteaa Hietalahti.

Katso alla olevalta videolta Karin ja Tommin kokemukset Visor kaihtimista. 👇

KOTKA RANKKI, OHUTTA YLÄPILVEÄ

Karin ja Tommin loma-asunto sijaitsee entisessä sotilassaaressa, Rankissa, joka on noin 10 kilometrin merimatkan päässä Kotkasta.

Merisäätiedotuksia seuraaville Rankin saari onkin saattanut tulla tutuksi lausahduksesta: "Kotka Rankki, ohutta yläpilveä". Rankin saaresta on hulppeat merinäköalat ja merta näkyy silmän kantamattomiin asti. Knoppitietona todettakoon, että Rankin saaresta on myös suora näköyhteys Venäjän suursaareen. 

Tärkein syy kaihtimien valinnassa EI OLLUT kuitenkaan naapurin katseilta suojautuminen, vaan liiallisen kuumuuden ehkäiseminen. Aurinko paahtaa saaristomökkiin koko päivän, joten tärkein syy kaihtimien hankintaan oli asunnon suojaaminen auringolta.

Näyttelijöiden mukaan ikkunakaihtimia on helppo käyttää ja maisemistakin pääsee nauttimaan paremmin, kun kaihtimet voi säätää haluamaansa kohtaan.

MONI- JA HELPPOKÄYTTÖINEN

TYYLIKÄS AURINKOSUOJA

LUE LISÄÄ KAIHTIMISTA

KOTIMAISET VEKKIKAIHTIMET

SUOJAAVAT AURINGOLTA

TUTUSTU IKKUNAKAIHTIMIIN

VISOR KAIHTIMET

VALMISTETAAN SUOMESSA

VISOR KAIHTIMET OVAT

SUOMALAISTA DESIGNIA

HEI! 👋

TILAA UUTISKIRJE

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ASIAKASPALVELU

Avoinna arkisin klo 8.00 - 17.00

✉️  info(at)visor.fi

📞 010 281 3200

Tervetuloa tutustumaan kaihtimiin Kempeleen showroomillemme!