KOKEMUSVIDEOT

KATSO MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT VISOR KAIHTIMISTA

LIISA & JONI TAKKUNEN

Kokemuksia Visor kaihtimista kertoo Liisa ja Joni Takkunen Pohjois-Pohjanmaalta, jossa he asuvat arkkitehdin suunnittelemassa minimalistisessa massiivipuutalossa.

Takkusten koti:
🏡 Omakotitalo, 150 m²
🏡 5h + khh + s

Talosta löytyy Visorin ikkunakaihtimet. Kankaan väri on läpikuultava ja tiivis valkoinen. Profiilin väri on valkoinen RAL9010.

🧡 "Kaihtimet oli helppo asentaa itse, eikä siihen tarvinnut mitään ihmeellisempiä työkaluja."

🧡 "Visor kaihtimet sopivat loistavasti meidän kodin sisustukseen. Ne ovat ajattomat ja tyylikkäät."


Takkuset olivat miettineet pitkään, miltä heidän koti tulisi näyttämään ja minkälaisia materiaaleja sisustuksessa käytettäisiin. Heille oli alusta asti kuitenkin selvää, että kotiin tulee Visor kaihtimet.

Ensisijaisena syynä oli suurten ikkunapintojen suojaaminen auringolta ja sitä kautta koko asunnon pitäminen viileämpänä lämpiminä kesäpäivinä. Toisena tärkeänä syynä oli kaihtimien sopiminen minimalistiseen sisustukseen, jossa on käytetty paljon ajattomia sävyjä ja luonnon materiaaleja.

Pariskunnan mielestä parasta Visor kaihtimissa on kuitenkin niiden monikäyttöisyys. Lasten on helppo ja turvallinen käyttää kaihtimia, jonka lisäksi pidämme myös siitä, että kaihtimet eivät estä luonnonvalon pääsyä asuntoon, kertoo Liisa. Kaihtimet voi asettaa joku ylä- tai alareunaan, jolloin valon tuloa asuntoon on helppo säädellä mieluisaksi. Vekkikaihtimessa oleva kankainen pinta päästää myös itsessään hyvin valoa lävitseen, Liisa lisää.

IKKUNAKAIHTIMET

KIINNOSTUITKO?

SIIRRY KAUPPAAN

GALLERIA

KATSO ALTA LISÄKUVIA LIISAN JA JONIN TALOSTA