KOKEMUSVIDEOT

KATSO MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT VISOR KAIHTIMISTA

TUOMO RUUSUNEN

Kokemuksia Visor kaihtimista kertoo Tuomo Ruusunen Designtalolta, joka rakennutti perheelleen upean omakotitalon Naantalin asuntomessualueelle.

Naantalin asuntomessut 2022:
🏡 Kohde numero 9 – Auroran Ruusu
🏡 Omakotitalo, 118 m²
🏡 4h + k + s

🧡 "Ei mikään pelkkä verho ikkunan eteen, vaan todella tyylikäs näkösuoja."

🧡 "Heti kun olin asentanut Visor kaihtimet, asunnosta tuli viileämpi."

Tuomo oli kuullut paljon hyvää Visor kaihtimista ja alusta asti oli selvää, että ainakin makuuhuoneeseen laitetaan Visorin pimentävät kaihtimet. Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen huomaa, että kaihtimet ovat oikeasti pimentävät eivätkä ne tarvitse mitään muuta siihen kaverikseen, toteaa Ruusunen.

Oleskelutilan suuriin ikkunapintoihin Ruususet kaipasivat puolestaan näkösuojaa vieressä olevan tien takia. Tärkeimpinä valintakriteereinä heille olivat käytännöllisyys ja tyylikkyys. Tiiviit luonnonvalkoiset Visor ikkunakaihtimet sopivatkin modernin messukohteen sisustukseen erinomaisesti. Tiiviin valkoisen kankaan ansiosta asuntoon ei näe sisälle, mutta asunto säilyy silti valoisana.

Visor kaihtimet eivät ole pelkästään näkösuojana tai pimentämässä makuuhuonetta, vaan ne ovat myös todella siistin näköiset. En ollut ajatellut, että ikkunan edessä oleva verho voisi olla tyylikäs, mutta nämä ovat oikeasti hyvännäköiset, iloitsee Ruusunen.

IKKUNAKAIHTIMET

KIINNOSTUITKO?

SIIRRY KAUPPAAN

GALLERIA