KORVAA VANHAT SÄLEKAIHTIMET

UUSI ILME IKKUNOILLESI

RAIKASTA KODIN ILME KAIHTIMILLA

Suunnitteletko kotiisi remonttia? Kaihtimet vaikuttavat paljon tilan yleisilmeeseen ja valoisuuteen. Vaihtamalla kodin vanhat kaihimet Visor kaihtimiin raikastat kotia helposti pienellä vaivalla. Katso alta ennen ja jälkeen -kuvia asiakkaidemme kodeista.

OMAKOTITALON ISOT IKKUNAT SAIVAT UUDET KAIHTIMET

Tässä kodissa vaihdettiin olohuoneen isojen ikkunoiden rullakaihtimet Visor kaihtimiin. Kodin ilme muuttui valoisammaksi, kun kaihtimet voidaan nostaa näkösuojaksi ikkunan alalaidasta ylös. Samalla valo pääsee sisään ikkunan ylälaidasta.

MODERNI KOTI VIIMEISTELTIIN TYYLIKKÄILLÄ KAIHTIMILLA

Tässä kodissa vaihdettiin perinteiset sälekaihtimet kankaisiin Visor kaihtimiin. Koko tilan ilme raikastui, kun valkoisten kaihtimien läpi pääsee kauniisti valoa ilman auringon häikäisyä. Koko avoimeen keittiö-olohuone -tilaan saatiin yhtenäinen ilme samanlaisilla kaihtimilla.

RINTAMAMIESTALON RIKKINÄISET SÄLEKAIHTIMET UUSITTIIN

Vanha sälekaihtimet olivat olleet kovassa käytössä tässä lapsiperheen rintamamiestalossa. Koko talon ilme kirkastui ja siistiytyi, kun rikkinäiset sälekaihtimet vaihdettiin vaaleisiin Visor kaihtimiin. Kankainen kaihdin, jossa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, kestää hyvin ja on turvallinen laspiperheissä.

Kaihtimet suuriin ikkunoihin

Tyylikäs & käytännöllinen

UUSI KAIHTIMESI REMONTIN YHTEYDESSÄ

KAIHTIMET KIINTEISIIN IKKUNOIHIN

Visor kaihdin on erinoimainen ratkaisu kiinteisiin ikkunoihin, jotka ulottuvat usein lattiaan saakka. Kaihtimilla luot näkö- ja aurinkosuojaa ja parannat akustiikkaa tiloissa, joissa on suuria lasipintoja.

LUE LISÄÄ
Visor kaihtimet avattavissa ikkunoissa

KAIHTIMET AVATTAVIIN IKKUNOIHIN

Visor kaihdin voidaan asentaa myös avattavien ikkunoiden pintaan. Kaihtimet kiinnitetään ikkunan karmeihin, jossa ne eivät ole tiellä ikkunaa avattaessa. Kankaisilla kaihtimilla viimeistelet tyylikkään sisustuksen.

LUE LISÄÄ

PIMENNYSKAIHTIMET

Valitse pimennyskaihtimet, jotka ovat samalla sekä tyylikkäät että käytännölliset. Visor kaihtimilla luot makuuhuoneesen miellyttävän rauhallisen tunnelman. Luot kotiin yhdenmukaisen ilmeen, kun valitset Visor kaihtimet myös muihin ikkunoihin.

LUE LISÄÄ
Kaihdin terassioveen

KAIHTIMET LASIOVIIN

Etsitkö kestävää, käytännöllistä ja tyylikästä näkösuojaa ovi-ikkunaan? Kankainen Visor kaihdin pysyy kiinni heilumatta ja kolisematta, kun ovesta kuljetaan. Lisäksi kankainen kaihdin kestää ovessa perinteistä alumiinisälekaihdinta paremmin.

LUE LISÄÄ
Kaihdin liukuovessa

KAIHTIMET LIUKUOVIIN

Visor kaihtimien ainutlaatuinen kapea design mahdollistaa niiden asentamisen myös lasiliukuoviin. Vain 15 mm tilaa vievä kaihdin mahtuu liukuoven väliin, eikä estä oven normaalia käyttöä.

LUE LISÄÄ
Kaihdin liukuoveen

KOKEMUKSIA TUOTTEISTAMME

Toimitamme kaihtimet tuhansille tyytyväisille asiakkaille vuodessa. Käy katsomassa sisustusvaikuttajien kokemuksia kaihtimistamme ja inspiroidu heidän kodeistaan!

LUE LISÄÄ