KEVÄTKAMPANJA 15.-31.3.2021

Alennuskoodilla AURINKO20 saat 20% alennusta tuotteistamme. Asiakaspalvelu avoinna klo 21.00 asti

IKKUNAKAIHTIMET

Kodin sisustuksen viimeinen silaus. Ainutlaatuinen kahdesta suunnasta säädettävä verho. Ja kyllä, sitä saa myös pimentävänä.

Tutustu mallistoon

PARVEKEKAIHTIMET

Näkösuojaa, viilennystä sekä suomalaista muotoilua parvekkeellesi. Meiltä löytyy oma mallinsa myös parvekkeen alalaseihin.

Tutustu mallistoon

TERASSIKAIHTIMET

Onhan se vain hienoa viettää kesäpäivää lasitetulla terassilla. Kun olet nämä terassiverhot asentanut, niin viihdyt myös hellepäivinä.

Tutustu mallistoon

KIINNOSTUITKO?

VISOR ON TUTTU NÄKY PARVEKKEILLA

Valitse neljästä suositusta värivaihtoehdosta omasi. Parvekekaihtimiemme asennuksessa et tarvitse työkaluja, eikä lasituksen peseminen tuota ongelmaa! Katso alta video parvekekaihtimistamme.

LOPPUSILAUS PARVEKKEEN SISUSTUKSEEN

suojaavat kuumuudelta sekä ylimääräisiltä katseilta

VIIHTYISYYTTÄ LASITETULLE TERASSILLESI

Nauti kuumista kesäpäivistä ja pimenevistä illoista kaihtimien suojassa. Alla olevalta videolta näet, miten kaihtimet toimivat terassilaseissa.

TERASSIKAIHTIMET

tekevät lasitetusta terassista kotoisan

PIMENNÄ MAKUUHUONE TYYLIKKÄÄSTI

Pimennyskaihtimen ontelokangas ei päästä valoa lävitseen. Päivisin voit hyödyntää kaihtimen kahteen suuntaan toimivaa portaatonta säätöä. Alla olevalla videolla esitellään kylmää harmaata pimennyskaihdintamme.

PARANNA UNESI LAATUA

Visor pimennyskaihtimilla

JOKAINEN KAIHDIN VALMISTETAAN MITTOJESI MUKAAN SUOMESSA

Kahteen suuntaan toimivat kaihtimet portaattomalla säädöllä antavat sinulle vallan hallita sisään tulevan valon määrää. Alhaalta osittain ylös nostettu kaihdin tarjoaa myös näkösuojaa ilman että tilaa tarvitsee pimentää. Alla olevalla videolla esittelyssä sisustajien suosima ikkunakaihtimemme.

SKANDINAAVINEN DESIGN

tuotteellemme on myönnetty design from finland sertifikaatti

Suomalaista käsityötä

Suomen Visor OY