VISOR TÄYTTÄÄ 50 VUOTTA!

Kaikki ikkunakaihtimet -20% alekoodilla VISOR50V tiistaihin 31.5. asti

AINA PARHAASSA VALOSSA

HALLITSE KOTISI VALAISTUSTA JA LÄMPÖTILAA

TUTUSTU JA TILAA TÄSTÄ

VISOR PIMENNYSKAIHTIMILLA

NUKUT PAREMMIN

TUTUSTU JA TILAA TÄSTÄ

VIELÄ EHDIT SAADA

KAIHTIMET JUHLAHINTAAN

OSTA KAIHTIMET TÄSTÄ

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKASPALVELU

MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA?

Visor juhlii tänä vuonna upeaa 50-vuotistaivaltaan, ja matkan varrelle onkin mahtunut vaikka minkälaisia käänteitä. Vuosien aikana yritys on kasvanut sinnikkäästi pohjoispohjalaisen yrittäjän johdolla.

MALTILLISESTI LIIKKEELLE

Kaikki sai alkunsa vuonna 1972, kun yrityksen perustaja Ahti Pulkkinen hankki ensimmäisen säleverhokoneen käytettynä ollessaan kesälomamatkalla perheensä kanssa.

Eikä mennyt kauaan, kun Visor perustettiin. Itse asiassa yrityksen nimi oli aluksi Tmi. Säle ja rullakaihdin Pulkkinen. Toiminta oli aluksi pientä ja tuotanto vaatimatonta seuraavat kaksi vuosikymmentä. 

HUIMAAN NOUSUUN

1990-luvulla yrityksen nimi vaihtui muotoon Suomen Visor Oy ja työntekijöitä oli 10 henkilöä. Tuotevalikoimaan kuului paljon erilaisia auringonsuojatuotteita aina sälekaihtimista rullakaihtimiin.

2010-luvulla Visorin liiketoiminta lähti kunnolla lentoon ja nousu oli huimaa. Vuonna 2012 Visorista tuli osa Lumon-konsernia ja viisi vuotta myöhemmin valmistui nykyinen moderni kaihdintehdas Kempeleeseen.

KEMPELEESTÄ MAAILMALLE

Vuonna 2020 lanseerattiin uusi Visor kaihdin, jota valmistettiin viime vuonna huikeat 250 000 kappaletta Kempeleen tehtaalla. Tänä päivänä Visor työllistää jo yli 150 henkilöä. 

Nykyään Visorin tuotteita on saatavana mm. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Kanadassa, Sveitsissä, Virossa, Venäjällä, Chilessä sekä Yhdysvalloissa.

VISOR KAIHTIMET

VALMISTETAAN SUOMESSA

VISOR KAIHTIMET OVAT

SUOMALAISTA DESIGNIA

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKASPALVELU

Palvelemme arkisin klo 8.00 - 16.00

✉️  info(at)visor.fi

📞 010 281 3200

Kempeleen showroom on avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00.