REKLAMAATIO VISORILLE

Jos sinulla on jälleenmyyjänä aihetta tehdä reklamaatio Visorille, voit jättää tarvittavat tiedot oheisen chatbotin kautta tai sähköpostitse ao. ohjeistuksen mukaisesti.

SÄHKÖPOSTITSE

Toimita meille ao. tiedot sähköpostitse osoitteeseen b2b@visor.fi.

Vastauksessamme kerromme, mitä reklamaatiokaihtimille pitää tehdä; joko lähettää tehtaalle tai tehdas lähettää uudet tilalle. 

Viestin tulee sisältää:

- Alkuperäinen tilausnumero:  
- Reklamaation aihe 
- Reklamaatiokaihdinten mitat ja värit 
- Reklamaatiokaihdinten määrä 
- Muutamia kuvia reklamaation kohteesta  

Pyydettäessä kaihtimet tulee lähettää vekattuina tehtaalle korjattaviksi Postin kautta sopimusnumerolla 614288 tai Matkahuollon kautta sopimusnumerolla 06100177. 

Toimitusosoite: 

”Visorin yhteyshenkilö” / Suomen Visor Oy
Zatelliitintie 13, 90440 Kempele 

Jos toimitus vaatii puhelinnumeroa, voit käyttää Visorin logistiikan numeroa: 044 491 5290 

TAKUUEHDOT

Visor vekkikaihtimien takuu on 24 kk toimituspäivästä. Takuu kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu sisältää korjattaville auringonsuojaverhoille rahdit Suomen Visor Oy:n huoltopisteeseen, korjaustyöt, tarvittavat materiaalit, sekä paluurahdin asiakkaalle. Takuu ei sisällä auringonsuojaverhojen korjaus- tai muita käyntejä asiakkaan luona. Mikäli tuote on toimitettu aiheetta korjattavaksi, Suomen Visor Oy:llä on oikeus periä aiheettomasta korjausvaatimuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta. 

Takuun rajoitukset / Takuu ei koske: 

  • Vekkikaihdinten särkymistä, joka aiheutuu muusta kuin valmistusvirheestä. 
  • Virheellisestä käytöstä tai ilkivallasta aiheutuvaa särkymistä. 
  • Säätöjä, korjauksia ja varaosien vaihtoja, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta, tuotteen huolimattomasta käytöstä tai siitä, että käyttöohjetta ei ole noudatettu. 
  • Muutoksia, korjauksia tai uudelleenasennuksia, jotka on tehty valmistajan tai jälleenmyyjän hyväksymättä. 
  • Kankaan valmistusprosessista johtuen, kankaan eri valmistuserissä saattaa olla eräkohtaisia sävyeroja. Suomen Visor Oy ei takaa, että eri aikaan tilattujen verhojen värisävy on aina sama. 
  • Tiettyjen kiinnikkeiden kanssa järjestelmä tekee asiakkaan ilmoittamasta kaihtimen pituudesta automaattivähennyksen, jolla varmistetaan kaihtimen istuvuus ikkunapieleen. Tämän vuoksi mittaus- ja valmistusmitat voivat poiketa toisistaan.