Kierrätysmateriaali

Visor Terra -ikkunakaihtimen kangas on valmistettu korkealaatuisista kierrätysmateriaaleista, joita ovat esimerkiksi kierrätetyt polyesterikuidut, muovipullot, vanhat vaatteet tai teollisuuden ylijäämämateriaalit. Materiaalit kerätään tarkoin valituista lähteistä, joilla on asianmukaiset kierrätysjärjestelmät. 

Kankaalle on myönnetty OEKO-TEX® -STANDARD 100 ja REMOkey -sertifikaatit.

Visor Terra on suunniteltu ympäristötietoisille kuluttajille, jotka haluavat tehdä kestäviä valintoja ilman kompromisseja laadusta tai tyylistä. Kierrätysmateriaalin käyttäminen vähentää merkittävästi luonnonvarojen kulutusta ja auttaa vähentämään jätteen määrää. Olemme sitoutuneet käyttämään vain parasta kierrätysmateriaalia, jotta voimme taata tuotteidemme kestävyyden ja laadun. 

Terra-mallisto ei ole ainoastaan ympäristöystävällinen, vaan ne ovat myös tyylikkäitä ja kestäviä. Huolellisesti suunniteltu design yhdistyy laadukkaaseen käsityöhön, mikä tekee Visor Terra -ikkunakaihtimista erottuvia ja tyylikkäitä. Ne sopivat täydellisesti moderniin kotiin tai toimistoon, ja ne kestävät pitkään käytössäsi.

Valitse kierrätysmateriaalista valmistettu kaihdin ja ota askel kohti kestävää tulevaisuutta!