LOVIISAN ASUNTOMESSUT

Visor kaihtimet asuntomessuilla 2023

TÄLTÄ NÄYTTÄVÄT UPEAT ASUNTOMESSUKOHTEET

Asuntomessut järjestettiin Loviisassa sijaitsevalla Kuningattarenrannalla, joka on Loviisanlahden itärannalla. Vierailijat pääsevätkin nauttimaan messualueen upeista maisemista ja tyylikkäistä asunnoista.

👇 Alta pääset tutustumaan asuntomessukohteisiin, joissa on Visor kaihtimia.

KOHDE NUMERO 10

VILLA KUNINGATAR

4h + avo k + khh + 2kph + s + terassi + parveke + venevaja

Huoneistoala: 143 m²

Tämä valoisa ja selkeälinjainen kivitalo hurmaa vierailijat merinäköalalla ja terassilla olevalla uima-altaalla.

MERINÄKÖALA MELKEIN JOKAISESTA HUONEESTA

Merenrantatontilla sijaitseva kuutiomainen kivitalo on upea kokonaisuus. Melkein jokaisesta huoneesta on merinäköala, mutta kohteen kruunaa kuitenkin hulppea lasitettu terassi ja ulkona oleva uima-allas.

Sisustuksesta haluttiin ajaton ja viihtyisä, jotta asunnossa voi viettää aikaa niin perheen kuin ystävienkin kanssa. Ikkunoihin ei puolestaan haluttu maisemia peittäviä verhoja vaan jotakin parempaa. Minimalistiset Visor ikkunakaihtimet sopivatkin tämän kohteen skandinaaviseen sisustustyyliin erinomaisesti. Mustat kaihtimet tuovat sisustukseen ilmeikkyyttä, mutta myös käytännöllisyyttä. Asukkaat saavatkin niillä näkösuojaa peittämättä merimaisemia.

Myös lasitetulta terassilta löytyy Visor kaihtimet, jotka auttavat pitämään terassin viileämpänä aurinkoisina kesäpäivinä. Terassikaihtimet ovat myös tyylikäs sisustuselementti ja ne tuovat sopivasti yksityisyyttä terassille. Makuuhuoneeseen asennettiin puolestaan Visor pimennyskaihtimet, joiden avulla asukkaat saavat pimennettyä huoneen käden käänteessä. 

Ikkuna- ja terassikaihtimien väri on musta 1265 ja profiilin väri on tumma harmaa DB703.

Pimennyskaihtimien väri on kylmä vaaleanharmaa 7611 ja profiilin väri on tumma harmaa DB703.

KOHDE NUMERO 11

VILLA STEN

4h + avo k/ruok. + khh + saunaos. + terassi + parveke

Huoneistoala: 137 m²

Tämä omalla rantatontilla sijaitseva kohde tarjoaa merellistä tunnelmaa. Kirsikkana kakun päällä suuri lasitettu parveke.

KODIKAS KIVITALO MERIMAISEMILLA

Villa Sten on lapsiperheen koti, jossa korostuu kodikas ja merellinen tunnelma. Rantatontilla sijaitseva talo on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman paljon merinäkymiä eri tiloista. Esimerkiksi heti sisään astuttaessa avautuvat upeat näkymät merelle. Villa Sten on saanut nimensä tontilla sijaitsevasta suojeltavasta kivenlohkareesta. Aidot materiaalit ja puun runsas käyttö tuovat sopivasti pehmeyttä kivitalon sisustukseen. 

Visor ikkunakaihtimet tuovat tyylikästä näkösuojaa tähänkin kohteeseen. Vekkikaihtimilla on saatu kodin yleisilmeeseen ripaus modernia ja skandinaavista tyyliä niin, että sisustuksen kodikas tunnelma säilyy. Visor parvekekaihtimet tuovat puolestaan näkösuojaa ja yksityisyyden tunnetta suurelle lasitetulle parvekkeelle. Lisäksi ne suojaavat auringolta. Parvekekaihdinten kankaassa on helmiäispinta, joka heijastaa auringonvaloa pois päin pitäen lasitetun parvekkeen viileämpänä. 

Villa Stenin makuuhuoneesta löytyy puolestaan Visor pimennyskaihtimet, jotka tuovat levollista ja rauhallista tunnelmaa. Sekä ylä- että alareunasta säädettävillä pimennyskaihtimilla perhe voi nauttia merimaisemista, mutta illan tullen kaihtimet saa vedettyä kätevästi ikkunan eteen, ettei valoisuus pääse häiritsemään nukahtamista. Pimentävien kaihtimien ontelomainen kangas ei päästä lainkaan valoa lävitseen, joten asukkaat voivat nauttia yöunistaan pimeässä.

Ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250 ja profiilin väri on valkoinen RAL9010. 

Pimennyskaihtimien väri on kylmä vaaleanharmaa 7611 ja profiilin väri on valkoinen RAL9010.

Parvekekaihtimien väri on harmaa läpikuultava 3502 ja profiilin väri on tumma harmaa DB703.

KOHDE NUMERO 15

QUEEN'S STONE

4 h + k + s + var + vierasmaja/rantamökki

Huoneistoala: 151 m²

Monikäyttöinen tiilitalo, joka on saanut nimensä rantaviivassa olevalta siirtolohkareelta. Lohkare on inspiroinut myös kohteen arkkitehtuuria.

KESTÄVÄ JA HELPPOHOITOINEN KOTI

Queen's Stonen asukas on arkkitehti, joka on suunnitellut kohteen itse itselleen ja puolisolleen. Talon suunnittelussa on kiinnitetty huomiota meren rannan vaativiin olosuhteisiin ja materiaalit on valittu laatu ja kestävyys edellä. Asunnossa on suuri ja näyttävä lasitettu terassi ja talon toinen kerros on ns. "selviytymiskerros", jossa on kaikki tarpeellinen.

Asukkaat halusivat tuoda kodin sisustuksessa omaa tyyliään esille kuitenkin niin, että tuotteet ja huonekalut ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Visor kaihtimet tuovat kohteen sisustukseen sopivasti rouheutta ja ne kestävät hyvin käytössä. Kohteesta löytyy sekä Visor ikkunakaihtimet että Visor terassikaihtimet, joiden kankaiden värisävy on musta 1265 ja profiilit tumma harmaa DB703.

Valokuvaaja: Ilona Savola

KOHDE NUMERO 16

FINNLOG WISDOMHOUSE

4 h + toimisto + avokeittiö + 2 kph + s + autokatos/varasto

Huoneistoala: 161 m²

Tommy Hellstenin atriumtalossa on merellistä kimallusta ja luonnonläheistä tunnelmaa.

MERELLISTÄ TUNNELMAA HUOKUVA PERSOONALLINEN PUUTALO

Tommy Hellstenin kodissa on valoisa ja merellinen tunnelma, joka tulvii asuntoon sen suurten ikkunoiden kautta. Meren suuntaan olevalta terassilta avautuu kauniit maisemat ja kodin keskeltä löytyy upea atriumpiha.

Visor ikkunakaihtimet antavat tähänkin kotiin tyylikästä näkö- ja aurinkosuojaa silloin kun sitä tarvitaan. Valkoiset vekkikaihtimet sopivat loistavasti yhteen asunnon muun sisustuksen kanssa estämättä kuitenkaan valon pääsyä avaraan oleskelutilaan. Makuuhuoneesta löytyy puolestaan vähän harvinaisempi, mutta erinomaisesti tämän kodin sisustukseen sopiva värisävy. Visor pimennyskaihtimet tuovat makuuhuoneeseen rentouttavaa ja rauhallista tunnelmaa.

Oleskelutilan ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250 ja profiilin väri on valkoinen RAL9010. Makuuhuoneen pimennyskaihtimet ovat väriltään khaki 7613 ja profiilin väri on valkoinen RAL9010.

KOHDE NUMERO 18

VILLA AURORA

2 h + k + rt + oh + at

Huoneistoala: 124 m²

Tämä kaksikerroksinen hirsitalo on ekologinen ja linjakas kokonaisuus ranskalaisella twistillä.

YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA

Tässä kodissa vallitsee ajaton, mutta moderni tunnelma. Sisustus on sopivan yksinkertainen kompaktiin kotiin, jossa on kuitenkin avaruutta ja valoisuutta. Merimaisemista pääsee nauttimaan tässäkin kohteessa, sillä isot ikkunat ja terassi ovat merelle päin.

Visor ikkunakaihtimet sopivat täydellisesti Villa Auroran sisustukseen. Ne ovat yksinkertaiset ja valkoinen värisävy sulautuu muuhun sisustukseen kauniisti. Vekkikaihtimet tuovat myös käytännöllisyyttä kotiin, sillä niillä saa näkösuojaa peittämättä maisemia. Myös asunnon valoisuus saadaan säilytettyä Visor kaihtimilla.

Oleskelutilan ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250 ja profiilin väri on valkoinen RAL9010.

KOHDE NUMERO 24

LILLA HYGGE

6 h + k + s + ak/var

Huoneistoala: 159 m²

Moderni älykoti elämäntapanautiskelijoille. Upea kaksikerroksinen puutalo sijaitsee Kuningattarenrannan ylärinteessä.

ARJEN LUKSUSTA LAPSIPERHEELLE

Lilla Hygge on monipuolinen koti, jonka kruunaa kattoterassilla oleva poreamme. Lisäksi tässäkin kohteessa on upeat merimaisemat, jotka avautuvat kauniisti yläkerran oleskelutilan suurista ikkunoista. 

Tämä koti tarjoilee arjen luksusta parhaimmillaan, mutta ennen kaikkea se on käytännöllinen. Sisustuksessa on käytetty tyylikkäitä väriyhdistelmiä ja kodissa vallitsee moderni mutta rento tunnelma.

Visor ikkunakaihtimet säilyttävät sisustuksen tunnelman hyvin ja kotiin tulvii ihanaa luonnonvaloa kaihdinten läpi. Tiivis valkoinen kangas sopii Lilla Hyggen sisustukseen kuin nenä päähän. Lisäksi ne tuovat tyylikästä näkösuojaa naapureilta. Makuu- ja työhuoneesta löytyy puolestaan suositut Visor pimennyskaihtimet, jotka jatkavat kodin rentoa tunnelmaa tuoden käytännöllistä aurinkosuojaa. 

Ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250 ja profiilin väri on tumma harmaa DB703. 

Pimennyskaihtimien väri on kylmä vaaleanharmaa 7611 ja profiilin väri on tumma harmaa DB703.

KOTIMAINEN PERHEYRITYS

SUOMALAISTA DESIGNIA

LUE LISÄÄ YRITYKSESTÄ

HELPPO TILATA NETISTÄ

KIINNOSTUITKO KAIHTIMISTA?

TUTUSTU KAIHTIMIIN TÄSTÄ

ASIAKASPALVELU AUTTAA

OTA YHTEYTTÄ

Palvelemme arkisin klo 8.00 - 16.00

✉️  info(at)visor.fi

📞 010 281 3200

Tutustu kaihtimiin Kempeleen showroomillamme. Showroom on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.