ASUNTOMESSUT

Naantali 2022

TÄLTÄ NÄYTTIVÄT UPEAT ASUNTOMESSUKOHTEET

Asuntomessut järjestettiin Naantalissa sijaitsevalla luonnonmaansaarella vuonna 2022. Vierailijat pääsivät nauttimaan messualueen kauniista luonnosta ja upeista maisemista.

Asuntomessukohteetkaan eivät jättäneet ketään kylmäksi, sillä luonnonkauniilta alueelta löytyi toinen toistaan upeampia asuntoja. Alueelle rakennettiin hulppeita omakotitaloja sekä rivi- ja pientaloja. Sisustamisesta kiinnostuneet saivat puolestaan inspiroitua ajattomista, ekologisista ja moderneista sisustusratkaisuista.

Alta löydät upeat asuntomessukohteet, joissa on Visor kaihtimia. Nyt löydät myös asuntomessuvideon YouTube-kanavaltamme. Katso tästä!

KOHDE NUMERO 4

KANNUSTALON AUMA

3h + tupak + s + autokatos

Talotyyppi: Omakotitalo

Huoneistoala: 137 m²

Tämä valoisa ja selkeälinjainen puutalo hurmaa vierailijat lähes 50 neliön kokoisella avattavalla lasiterassillaan.

YKSITYISYYTTÄ ISOON OLESKELUTILAAN

Kannustalon Auman toimiva pohjaratkaisu, korkea huonekorkeus ja isot ikkunat tuovat tilan tuntua ja valoisuutta suureen oleskelu- ja ruokailutilaan. Levollista ja selkeälinjaista sisustusta tukee skandinaaviset sävyt ja hillityt huonekalut.

Visorin ikkunakaihtimet antavat tarvittavaa näkösuojaa talon vieressä olevalta kävelytieltä. Valkoiset vekkikaihtimet sopivat loistavasti yhteen Kannustalon Auman muun sisustuksen kanssa estämättä kuitenkaan valon pääsyä avaraan oleskelutilaan.

Oleskelutilan ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on valkoinen RAL9010.

NÄKÖSUOJAA MAKUUHUONEESEEN

Makuuhuoneessa jatkuu talon hillitty ja rauhallinen tunnelma. Visorin ovikaihdin toimii tyylikkäänä näkösuojana rikkomatta sisustuksen vaaleita sävyjä ja levollisuutta.

Makuuhuoneen ovikaihtimen väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on valkoinen RAL9010.

KOHDE NUMERO 9

AURORAN RUUSU

4h + k + s

Talotyyppi: Omakotitalo

Huoneistoala: 118 m²

Designtalon Auroran Ruusu on tehokas ja toimiva koti, jonka kruunaa hulppea yli viisi metriä pitkä liukuoviseinä.

TYYLIKKYYTTÄ TEHOKKAASEEN TILAAN

Auroran Ruusu on pienen perheen kompakti ja toimiva koti, jossa niukat neliöt on hyödynnetty hyvin. Kodin sisustus on saanut inspiraationsa suurista ikkunoista avautuvasta mäntymaisemasta.

Rennon ja ajattoman rauhallisuuden pystyy aistimaan asunnon kaikissa huoneissa. Sisustuksen punainen lanka kulkee katkeamatta tilasta toiseen erinomaisesti. Tyylikkyys ja käytännöllisyys olivat tärkeitä teemoja, kun asukkaat miettivät näkösuojan hankkimista oleskelu- ja ruokailutilan suuriin lasipintoihin.

Oleskelutilan ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on tumma harmaa DB703.

PALAUTTAVAT YÖUNET PIMEÄSSÄ

Värimaailmalla ja materiaalivalinnoilla on pyritty tekemään asunnon sisustuksesta seesteinen ja tyyni kokonaisuus. Luonnonmukaiset sävyty jatkuvat tilasta toiseen ja esimerkiksi makuuhuonessa huomaa hyvin, kuinka Visorin pimennyskaihtimet luovat sujuvasti muun sisustuksen kanssa rauhallisen tunnelman.

Makuuhuoneen pimennyskaihtimien väri on kylmä vaaleanharmaa 7611. Profiilien väri on valkoinen RAL9010.

LEVOLLINEN LASTENHUONE

Rennon ja ajattoman rauhallisuuden pystyy aistimaan Aurooran Ruusun kaikissa huoneissa. Lastenhuoneeseenkin on valittu lempeitä värejä, jotka ovat hyvin linjassa asunnon muiden huoneiden kanssa. Visorin pimennyskaihtimilla lapset voivat nukkua yöunensa levollisesti heräämättä aamuauringon tuomaan valoon.

Lastenhuoneen pimennyskaihtimen väri on kylmä vaaleanharmaa 7611. Profiilien väri on valkoinen RAL9010.

KOHDE NUMERO 11

KASTELLI KULTARANTA

4h + k + s + autokatos/varasto + lasipaviljonki

Talotyyppi: Omakotitalo

Huoneistoala: 123 m²

Skandinaavinen ja moderni koti, joka on suunniteltu yhdessäoloa rakastavalle lapsiperheelle.

TYYLIKÄS JA VALOISA SISUSTUS

Kultaranta on luonnonläheinen ja raikas koti, jossa arjen luksusta tuo suurella terassilla oleva lasipavilijonki. Tässä upeassa talossa asuva lapsiperhe voikin nauttia yheteisistä kesäilloista vielä pitkälle syksyyn.

Sisätiloissa vallitsee skandinaaviselle sisustustyylille ominaiset vaaleat sävyt sekä kauniit yksityiskohdat. Kaikkien huoneiden sisustuksessa on onnistuttu pitämään yhtenäinen, simppeli ja tyylikäs tunnelma, joka sopii erinomaisesti talon arkkitehtuuriin.

Vaaleaan sisustukseen sopivat Visor kaihtimet tuovat näkösuojaa oleskelutilan suuriin ikkunapintoihin. Vaikka vekkikaihtimet ovat näkösuojana, pitävät ne suuren ja avaran tilan valoisana, koska luonnonvalo pääsee kankaan läpi hyvin.

Oleskelutilan ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on valkoinen RAL9010.

YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA

Kastelli Kultarannan yksinkertainen, mutta tyylikäs sisustus jatkuu sujuvasti lasten- ja aikuisten makuuhuoneeseen. Molemmat huoneet on haluttu säilyttää valoisana, jonka takia huoneissa ei ole pimentäviä kaihtimia.

Vaaleat vekkikaihtimet tuovat sisustukseen skandinaavisen ja modernin ilmeen. Vaikka ikkunakaihtimet eivät pimennä makuuhuoneita, tuo tiivis kangas silti hyvin näkösuojaa huoneisiin.

Makuuhuoneiden ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on valkoinen RAL9010.

TERASSIKAIHTIMILLA YKSITYISYYTTÄ YHTEISIIN HETKIIN

Näyttävä ja korkea lasipaviljonki on sijoitettu suuren terassin päähän niin, että päärakennus pysyy suojaisempana vieressä olevalta autotieltä ja kodin parkkipaikalta. Terassikaihtimet ovat aivan ehdottomat tällaisissa lasituksissa, jotka ovat näin näkyvällä paikalla.

Kahdesta suunnasta säädettävät terassikaihtimet tuovat tilaan mahdollisuuksia. Mikäli haluaa nauttia luonnosta ja maisemista, voi kaihtimet laskee alas, Jos taas haluaa syödä rauhassa, saa yksityisyyttä vetämällä kaihtimet näkösuojaksi.

Terassikaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on valkoinen RAL9010.

KOHDE NUMERO 14

VILLA MYÖTÄTUULI

3h + vh + k + oh + rt + khh + 2x kph + wc + s + autotalli

Talotyyppi: Omakotitalo

Huoneistoala: 156 m²

Tämä moderni kaksikerroksinen hirsihuvila on rakennettu kallion päälle.

LÄMMINHENKINEN JA MODERNI HIRSITALO

Villa Myötätuuli on kaksikerroksinen hirsihuvila, joka edustaa nykypäivän lämmintä ja modernia hirsiarkkitehtuuria. Talon sisustuksessa noudatetaan hillittyä ja luonnonläheistä sisustustyyliä.

Ruokailutilojen ikkunoista avautuu upeat maalaishenkiset peltomaisemat, kun taas oleskelutilan korkeista ikkunoista näkyy merellinen pienvenesatama-alue. Visorin valkoiset vekkikaihtimet täydentävät loistavasti vaalean hirsitalon sisustusta.

Ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on valkoinen RAL9010.

RAUHALLINEN JA SUOJAISA TYÖHUONE

Yläkerran rauhallisen työskentelytilan puista sisustusta täydentävät Visorin modernit pimennyskaihtimet. Pimentävät kaihtimet tuovat hyvin suojaa auringonsäteiltä ja ohikulkijoilta, joten työskentely tässä tilassa onnistuu sujuvasti.

Pimennyskaihtimien väri on kylmä vaaleanharmaa ja profiili on valkoinen RAL9010.

KOHDE NUMERO 19

TORPPA RAUHALA

5h + k + s + autokatos

Talotyyppi: Omakotitalo

Huoneistoala: 187 m²

Torppa Rauhala on ylellinen kivitalo, jonka isoista ikkunoista avautuu hulppeat maisemat.

NÄYTTÄVÄ KOTI MERIMAISEMILLA

Torppa Rauhala kunnioittaa perinteitä, sillä se on saanut nimensä talon isännän isovanhempien tilan mukaan. Aikanaan Rauhalan Torppa sijaitsi kohteen viereen rakennetulla leikkipaikalla.

Rakkaista maisemista löytyy nyt ylellinen kivitalo, jonka suuret ikkunapinnat tuovat valon ja meren sisään kaikkiin huoneisiin. Sisustusta voisi kuvailla lämpimäksi merituulahdukseksi, jossa luonto on otettu osaksi modernia sisustusta.

Ikkunakaihtimien väri on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Profiilin väri on tumma harmaa DB703.

PIMENNYSKAIHTIMET KRUUNAAVAT AISTIKKAAN SISUSTUKSEN

Makuuhuoneesta löytyvät suuret ikkunat tuovat maisemien lisäksi valoa huoneeseen. Moderniin sisustukseen sopivilla Visorin pimennyskaihtimilla saadaan makuuhuone mukavan pimeäksi.

Alakerran tyylikkäässä oleskelutilassa kaivattiin näkösuojaa, joka säilyttäisi tilan ajattoman ilmeen. Laadukkaat pimennyskaihtimet kruunaavat aistikkaan sisustuksen loistavasti.

Pimennyskaihtimien väri on kylmä vaaleanharmaa ja profiili on tumma harmaa DB703.

VALOISAA NÄKÖSUOJAA TERASSILLE

Torppa Rauhalan yläkerrasta löytyy erityisen korkea lasitettu terassi, josta avautuu näkymät pienvenesatama-alueelle. Ruokailuhetkiä varten haluttiin kuitenkin lisätä yksityisyyttä, joita Visorin terassikaihtimet pystyivät antamaan.

Alakerrasta löytyvän saunaosaston terassi tarjoaa puolestaan uskomattoman upean paikan kylpeä porealtaassa. Kahdesta suunnasta liikuteltavat terassikaihtimet tuovat hallittavissa olevaa näkösuojaa heikentämättä tilan valoisuutta.

Terassikaihtimien väri on harmaa läpikuultava 3502 ja profiilien väri harmaa RAL9006.

KOHDE NUMERO 21

LOUNATUULEN TIIRA

3h + k + s + las.parveke + autokatos ja varasto

Talotyyppi: Paritalo

Huoneistoala:  98 m²

Ekologinen, esteetön ja väljä. Asunto on osa kahden paritalon kokonaisuutta.

MODERNI PARITALO MERIMAISEMILLA

Lounatuulen Tiira maastoutuu saaristomaisemaan upeasti. Eikä ihme, sillä rakennusta ympäröivää luontoa on pyritty säästämään niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi tilava lasitettu parveke on suunniteltu ulokkeelliseksi, jotta voitiin välttyä kallion louhinnalta.

Sisustuksessa on huomioitu asukkaiden toiveet laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Hillittyä värimaailmaa elävöittää iso punainen matto ja muutama voimakkaampi sisustustaulu. Oleskelutila on mukavan väljä ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta asunnossa on helppo kulkea.

Suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat aina jonkun verran haasteita sisustamiseen. Kuinka säilyttää yhtenäinen ilme sisustuksessa niin, että näkymät ja tilan valoisuus eivät kärsisi? Vekkikaihtimet sopivatkin talon moderniin sisustukseen ja isoihin ikkunoihin todella hyvin. Lisäksi ne tuovat näkösuojaa oleskelutilaan, mutta läpikuultavan kankaan ansiosta maisemat eivät peity kokonaan ja tila säilyy valoisana.

Ikkunakaihtimien väri on läpikuultava valkoinen 3501. Profiilin väri on tumma harmaa DB703.

VIIHTYISÄ JA LAADUKAS SISUSTUS

Sisustuksessa on panostettu viihtyisyyteen ja asunnon mittasuhteet on otettu hyvin huomioon. Lounatuulen Tiira muodostaa tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden, jossa asukkaat viihtyvät varmasti.

Läpikuultavat vekkikaihtimet tuovat tilaan luonnonvaloa ja yksityisyyttä. Tässä kohteessa huomaa erinomaisesti, kuinka hyvin mustien ikkunakarmien kanssa toimii kaihtimen tummanharmaa profiili.

TILAVA LASITETTU PARVEKE HULPPEILLA MAISEMILLA

Kirsikkana kakun päällä tästä paritalosta löytyy todella tilava lasitettu parveke, jossa voi istuskella rauhassa ja katsella kuinka veneet lipuvat pienvenesatama-alueelle. Parvekkeen sisustus on minimalistinen, mutta tyylikäs.

Parvekekaihtimet ovat sekä ylä- että alalaseissa, joten näkö- ja auringonsuojaa voi sädellä mielensä mukaan. Vaikka parvekekaihtimet ovat läpikuultavat, viilentävät ne parveketta kuumina kesäpäivinä.

Terassikaihtimien väri on harmaa läpikuultava 3502 ja profiilien väri harmaa RAL9006.

TILAA KAIHTIMET VERKOSTA

KIINNOSTUITKO KAIHTIMISTA?

TUTUSTU KAIHTIMIIN TÄSTÄ

VISOR KAIHTIMET

VALMISTETAAN SUOMESSA

VISOR KAIHTIMET OVAT

SUOMALAISTA DESIGNIA

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKASPALVELU

Palvelemme arkisin klo 8.00 - 16.00

✉️  info(at)visor.fi

📞 010 281 3200

Tutustu kaihtimiin Kempeleen showroomillamme. Showroom on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.