LOHJAN ASUNTOMESSUT 2021

Asuntomessualueena toimi hurmaava Hiidensalmi

TUTUSTU VISORIN ASUNTOMESSUKOHTEISIIN

Tältä sivulta löydät Visor kaihtimia sisältäviä asuntomessukohteita vuoden 2021 Lohjan asuntomessuilta.

Hiidensalmeen rakennettu asuntomessualue sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Lohjan keskustan palveluista. Lohjan asuntomessujen kantavana teemana on ympäristöystävällisyys, joka näkyy alueen ilmastonäkökulman monipuolisessa huomioimisessa niin rakentamisen ja asumisen kuin liikkumisenkin ratkaisuissa.

Katso alta upeita asuntomessukohteita, joissa esiintyy Visor kaihtimia.

KOHDE NUMERO 2

PROMODI

Elämäntilanteen mukaan muunneltava, siirreltävä ja kierrätettävä teräsrunkoinen Promodi on värikäs kokonaisuus, jossa taide on tärkeässä roolissa.

PROMODI – OLOHUONE JA KEITTIÖ

Olohuoneen päätyseinää hallitsee suuri taideteos, josta on poimittu sävyt muuhun sisustukseen. Kaihtimien kankaaksi valittiin tiivis luonnonvalkoinen 1250 sekä valkoinen profiili RAL9010.

Keittiön väritys on suunniteltu sopimaan oleskelutilan värimaailmaan. Näkösuojaa tilaan tuovat luonnonvalkeat kaihtimet sävyssä 1250.

PROMODI – MAKUUHUONE

Promodin toisesta makuuhuoneesta löydät muun muassa upean taideteoksen sängyn päältä katosta. Mustat kaihtimet sävyssä 1265 sopivat hienosti huoneen voimakkaisiin väreihin.

KOHDE NUMERO 3

SUOMI

Kannustalon Suomi on muokattu perhe Jokirinteen ajattoman upeaksi messukodiksi. Kodista löytyy paljon upeita yksityiskohtia ja tilan tuntua. 

SUOMI – OLOHUONE, RUOKAILUTILA JA KODINHOITOHUONE

Tästä kohteesta löytyy kaihtimia olohuoneesta, ruokailutilasta ja kodinhoitohuoneesta. Kodin oleskelutilan suurista ikkunoista avautuu upea näkymä Lohjanjärvelle. Kaihtimilla saadaan sisustukseen sopivaa aurinkosuojaa. Ylä- ja alareunasta toimivat kaihtimet tuovat myös mukavasti yksityisyyttä talon asukkaille.

Kaihtimien värinä tässä kohteessa on tiivis luonnonvalkoinen 1250.

KOHDE NUMERO 10

JOUTSELA

Rakentajaperhe Hirvosen persoonallinen Lakka Kivitalo huomioi niin kahden asukkaansa kuin perheen vieraidenkin tarpeet. Kodin makuuhuoneessa vallitsee rauhallinen tunnelma. Persoonallista ilmettä tuo upea, syvänvihreä taustaseinä.

JOUTSELA – VIERASHUONE

Asunnossa vallitsee skandinvaainen tunnelma ja hillitty värimaailma. Vierashuoneen terassille johtavissa liukuovissa on Visorin harmaat läpikuultavat kaihtimet sävyssä 3502.

Pimentävät kaihtimet tuovat vierashuoneeseen mukavasti näkösuojaa ja takaavat hyvät yöunet pimeässä. Kodin pimennyskaihtimet ovat sävyä 7611.

JOUTSELA – TYÖHUONE

Työ- ja televisiohuoneena toimivaan tilaan valittiin myös pimentävät kaihtimet, ettei auringonvalo pääsisi häiritsemään television katsomista tai työntekoa. Tässäkin huoneessa Visorin pimentävät kaihtimet sopivat erinomaisesti muuhun sisustukseen säilyytäen huoneen harmonian.

JOUTSELA – MAKUUHUONE

Makuuhuoneessa vallitsee ylellisen rauhallinen tunnelma. Visor kaihtimet tuovat huoneeseen levollista harmoniaa. Makuuhuoneen ikkunoiden pimennyskaihtimet ovat sävyä 7611.

KOHDE NUMERO 13

JUKKATALO JALAVA

Valoisa ja viihtyisä lapsiperheen koti, jonka oleskelutiloissa mahtuu mukavasti viettämään yhteisiä hetkiä, mutta jossa jokaiselle perheenjäsenelle on myös omaa tilaa.

JUKKATALO JALAVA – OLOHUONE

Kodin olohuoneessa on mukava nauttia perheen yhteisistä hetkistä. Suojaa tuovat Visor kaihtimet ovat sävyltään valkoinen läpikuultava 3501.

JUKKATALO JALAVA – KEITTIÖ JA TERASSI

Koko perheen kokkailu- ja ruokailuhetkiin on sopivasti tilaa niin sisällä kuin terassillakin. Talon hiekanvärinen keittiö ihastuttaa ajattomalla trendikkyydellään. Viihtyisältä terassilta näkee puolestaan hyvin, miten Visor kaihtimet tuovat näkösuojaa.

KOHDE NUMERO 14

DEKOTALO KUULAS

Arkkitehti Antti Heikkilän yhdessä Dekotalon asiantuntijoiden kanssa suunnittelema raikas ja valossa kylpevä, toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia perheelle, työlle, edustukselle sekä harrastuksille.

DEKOTALO KUULAS – OLOHUONE JA RUOKAILUTILA

Olohuoneen viihtysässä lukunurkkauksessa on mukava nauttia kesäpäivistä. Talon suuriin ikkunoihin asennettiin kaksi kaihidinta vierekkäin. Kaihtimilla voi näppärästi säädellä haluamaansa näkösuojan ja valon määrää. Oleskelutilan suuriin ikkunoihin valittiin kaihtimet sävyssä tiivis luonnonvalkoinen 1250.

Ruokailutilan viihtyisyyttä lisäävät kaihtimet tuovat näkö- ja aurinkosuojaa. Taloon saa yhtenäisen ilmeen valitsemalla samanlaiset kaihtimet ikkunoihin ja terassin oveen.

KOHDE NUMERO 25

VILLA KOKKOKALLIO

Kokkokallion uusi emäntä ja isäntä loihtivat viehättävälle sahanjohtajan vanhalle kodille ja konttorille uuden elämän.

VILLA KOKKOKALLIO – KEITTIÖ JA PORRASAULA

Upeat, vanhaa aikaa henkivät tapetit koristavat Villa Kokkokallion huoneiden seiniä. Niiden kanssa valittiin neutraalin sävyiset tiiviit luonnonvalkeat kaihtimet.

Kauniisti katetussa ruokasalissa on aitoa vanhan ajan tunnelmaa. Huoneen yhdelle sivulle on tuotu näkyviin kaunis hirsiseinä. Aulan portaiden taakse jäävä ikkuna on hauska yksityiskohta, johon Visor kaihtimet sopivat täydellisesti.

TILAA KAIhTIMET VERKoSTA

KIINNOSTUITKO KAIHTIMISTA?

TUTUSTU KAIHTIMIIN

VISOR KAIHTIMET

VALMISTETAAN SUOMESSA

VISOR KAIHTIMET OVAT

SUOMALAISTA DESIGNIA

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ASIAKASPALVELU

Palvelemme arkisin klo 8.00 - 16.00

✉️  info(at)visor.fi

📞 010 281 3200

Tule tutustumaan Visor kaihtimiin Kempeleen showroomille!