Asiakaskysely 2024

Arvonnan säännöt:
  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Suomen Visor Oy, visor.fi
  2. Arvontaan voi osallistua vastaamalla Visorin asiakaskyselylomakkeeseen.
  3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
  4. Kilpailu on voimassa 28.5.2024-9.6.2024 klo 24.00. Raati arpoo arvonnan osallistuneista ehdokkaista jokaiselle palkinnolle yhden voittajan 14.6.2024. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
  5. Arvonnan arvotaan kolme (3) eri palkintoa kolmelle eri voittajalle. Palkintona ovat: LG OLED C3 55" 4K evo -televisio (arvo noin 1500 €), Bose QuietComfort Ultra -vastamelukuulokkeet (arvo 499 €), Marimekko Urna -maljakko (arvo 225 €)
  6. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
  7. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajalle henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.
  8. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät voittaessaan arvonnan palkinnon kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
  9. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
  10. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
Onnea arvontaan!