Kuukausiarvonta

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Suomen Visor Oy, Zatelliitintie 13, 90440 Kempele 0835315-0.

Arvonnan ajankohta

Arvonta suoritetaan jokaisen kuukauden viimeinen perjantai ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti soittamalla. Kuukausiarvonta on voimassa toistaiseksi, kuitenkin vähintään 31.12.2023 saakka.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua tilaamalla järjestäjän uutiskirjeen yrityksen verkkosivuilta. Arvonta järjestetään kuukausittain ja siihen voi osallistua jokainen Suomessa asuva yksityishenkilö, pois lukien järjestäjän oma henkilöstö ja heidän perheenjäsenensä.

Palkinto ja arvontakäytäntö 

Kuukausittaisen arvonnan palkintona on 150 euron arvoinen lahjakortti Suomen Visor Oy:n verkkokauppaan.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluttua arvontapäivästä, järjestä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Lahjakortin voi hyödyntää koko tuotevalikoimaan. Lahjakortin voi myös hyödyntää jo tehtyyn tilaukseen, joka on tehty arvontapäivään sidotun kuluvan kalenterikuukauden aikana. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot

Uutiskirjeen tilaajien yhteystietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon sekä uutiskirjeviestintään, ellei osallistuja ole aktiivisella suostumuksellaan hyväksynyt muita ehtoja. Arvontaan osallistuneita voidaan kontaktoida puhelimitse Suomen Visor Oy:n toimesta. 

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan Suomen Visor Oy:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Lumon konserni, johon Suomen Visor Oy kuuluu. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löydät rekisteriselosteestamme .

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattaman näitä sääntöjä ja päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä tarpeen vaatiessa sekä poistaa sääntöjen vastainen osallistuja ilman erillistä selitystä. Suomen Visor Oy vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.

Lisätietoja arvonnasta
info@visor.fi