Visor kaihtimille myönnettiin Avainlippu-merkki

Visor kaihtimille myönnettiin Avainlippu-merkki

Avainlippu-merkin toimikunta myönsi helmikuussa Visor kaihtimille Avainlippu-merkin. Visor kaihtimille on myönnetty jo aikaisemmin Design from Finland -merkki. 

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. 

Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

Avainlipun käyttöoikeuden myöntää hakemusten perusteella Avainlippu-merkin toimikunta kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain.

- Meille Avainlippu-merkki on todella merkityksellinen asia, sillä merkin avulla voimme osoittaa asiakkaillemme tuotteemme ja yrityksemme kotimaisuuden. Tulemme käyttämään merkkiä suurella ylpeydellä yrityksemme ja tuotteidemme viestinnässä ja markkinoinnissa, iloitsee Visorin Brand Manager Aino Karjalainen.

Visor yrityksenä täyttää vuonna 2022 jo 50 vuotta, joten Avainlippu-merkin saaminen on myös yksi hieno osoitus kotimaisesta laadusta ja työstä.