Varma kesän merkki – Kesäseteliläiset talossa

Varma kesän merkki – Kesäseteliläiset talossa

Visor otti tänä kesänä 10 nuorta töihin ns. kesäseteliläisenä. Ensimmäinen työpaikka ja siitä saatava kokemus ovat todella tärkeitä nuorten tulevan työelämän kannalta. Kaikille tämän kesän kesäseteliläisille Visorin tarjoama kesätyö on ensimmäinen palkkatyö.

16-vuotiaat nuoret miehet Joni, Juho ja Thomas ovat viihtyneet Visorilla. He ovat työskennelleet tuotantohallissa työnjohtaja Jukka Rissasen ohjauksessa. Työtehtäviin on kuulunut siivousta, järjestelyä ja mallikappaleiden työstämistä sekä varaosien pussitusta. Ura Visorilla ei välttämättä jää vain kesätyöhön, sillä tuotantoon on mahdollista päästä tekemään iltatöitä jo 16-vuotiaana.

- Kivaa on ollut ja mukava kun on saanut tehdä erilaisia työtehtäviä, kertoi Juho kesäsetelityöstä.

- Pojat ovat tehneet esimerkillistä työtä tuotannossa, kommentoi puolestaan työnjohtaja Jukka Rissanen.

15-16 vuotiaat nuoret naiset Nella, Minnea, Sara, Iida ja Iina ovat olleet Visorin toimistolla sekä showroomilla tekemässä mm. erilaisia siivous- ja järjestelytöitä sekä seuranneet kuluttajamyynnin työtehtäviä.

- Tytöt ovat tehneet työtehtävät tosi hyvin ja toimineet todella reippaasti ja oma-aloitteisesti, kommentoi kuluttajamyynnin asiantuntija Suvi Viinamäki.

- Tämä on meille ensimmäinen kesätyö, joten eihän sitä tiedä vaikka ura Visorilla jatkuisi vielä tulevina kesinä, kommentoivat kesäseteliläiset yhteen ääneen.