Asuntomessut tänä vuonna Lohjalla – Visor mukana kuudessa esittelykohteessa

Asuntomessut tänä vuonna Lohjalla – Visor mukana kuudessa esittelykohteessa

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Lohjalla. Visor kaihtimia on mahdollista nähdä kuudessa eri kohteessa. Messut ovat avoinna yleisölle 9.7.-8.8. välisen ajan. 

Vuoden 2021 Asuntomessut on rakennettu luonnonkauniiseen järvikaupunkiin Lohjalle. Messualueena toimii Hiidensalmi, joka on Lohjan keskustasta noin kahden kilometrin päässä. Erilaisia messukohteita on tänä vuonna 26 kappaletta sisältäen useita pientaloja, asunto-osuuskunnan, hoivatiloja, saunatiloja, vuokra-asuntoja sekä asumisoikeusasuntoja.  

 - Tämän vuoden asuntomessut tulevat varmasti olemaan ikimuistoiset, sillä messualueen sijaitsee kauniin järven rannalla. Kaikki Visor kaihtimilla varustellut kodit ovat erittäin näyttäviä messukohteita, kommentoi Brand Manager Aino Karjalainen 

Kempeleessä valmistetut Visor kaihtimet ovat olleet jo vuosia hurjassa nosteessa. Menestyksen takana on korkea laatu ja suomalainen design, josta osoituksena tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki. Visor kaihtimia voidaan asentaa ikkunoiden lisäksi myös lasitetuille terasseille ja parvekkeille. Suomalaisen muotoilun lisäksi kaihtimet tarjoavat näkö- ja aurinkosuojaa. 

Ympäristöystävällisyys on tänä vuonna yksi Asuntomessujen pääteemoista. Tekniikan tohtori Kimmo Hilliahon Tampereen teknilliselle yliopistolle toteuttamassa väitöstutkimuksessa arvioitiin kankaisten vekkikaihtimien vaikutusta lasitettujen tilojen ja asunnon lämpötiloihin sekä viilennyksen tarpeeseen asunnossa. Kaihtimilla voidaan tutkimuksen mukaan vähentää koneellisen viilennyksen tarvetta asunnossa jopa 90 %. 

Visor kaihtimia voi käydä ihailemassa kuudessa eri pientalokohteessa Asuntomessuilla: 2 ProModi3 Suomi10 Joutsela13 Jukkatalo Jalava14 Dekotalo Kuulas25 Villa Kokkokallio. Visor kaihtimiin pääsee tutustumaan myös messujen esittelypisteessä UA1.  

Kohteisiin voi tutustua myös Visorin asuntomessujen kampanjasivulla.