Uusi ilme ikkunoillesi - Korvaa vanhat sälekaihtimet

Uusi ilme ikkunoillesi - Korvaa vanhat sälekaihtimet

Suunnitteletko kotiisi remonttia? Kaihtimet vaikuttavat paljon tilan yleisilmeeseen ja valoisuuteen. Vaihtamalla kodin vanhat kaihtimet Visor kaihtimiin raikastat kotia helposti pienellä vaivalla. Katso alta ennen ja jälkeen -kuvia asiakkaidemme kodeista.

OMAKOTITALON ISOT IKKUNAT SAIVAT UUDET KAIHTIMET

Tässä kodissa vaihdettiin olohuoneen isojen ikkunoiden rullakaihtimet Visor kaihtimiin. Kodin ilme muuttui valoisammaksi, kun kaihtimet voidaan nostaa näkösuojaksi ikkunan alalaidasta ylös. Samalla valo pääsee sisään ikkunan ylälaidasta.

MODERNI KOTI VIIMEISTELTIIN TYYLIKKÄILLÄ KAIHTIMILLA

Tässä kodissa vaihdettiin perinteiset sälekaihtimet kankaisiin Visor kaihtimiin. Koko tilan ilme raikastui, kun valkoisten kaihtimien läpi pääsee kauniisti valoa ilman auringon häikäisyä. Koko avoimeen keittiö-olohuone -tilaan saatiin yhtenäinen ilme samanlaisilla kaihtimilla.

RINTAMAMIESTALON RIKKINÄISET SÄLEKAIHTIMET UUSITTIIN

Vanha sälekaihtimet olivat olleet kovassa käytössä tässä lapsiperheen rintamamiestalossa. Koko talon ilme kirkastui ja siistiytyi, kun rikkinäiset sälekaihtimet vaihdettiin vaaleisiin Visor kaihtimiin. Kankainen kaihdin, jossa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, kestää hyvin ja on turvallinen laspiperheissä.

UUSI KAIHTIMESI REMONTIN YHTEYDESSÄ

Kaihdinratkaisuilla vaikutat paljon kodin valoisuuteen ja viihtyisyyteen. Tyylikkäät kaihtimet viimeistelevät sisustuksen ja ne on helppo vaihtaa remontin yhteydessä. Visor ikkuna- ja pimennyskaihtimet toimivat niin kiinteissä ja avattavissa ikkunoissa kuin lasi- ja liukuovissakin.