Tärkeintä on luoda itselleen viihtyisä koti

Tärkeintä on luoda itselleen viihtyisä koti

Kotimme tyyli on vuosien saatossa hakenut paikkaansa aina maalaisromanttisesta tyylistä nykyiseen. Kuvailisin tällä hetkellä tyyliämme kolmella sanalla: klassinen, ajaton ja kotoisa. Paikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä kaikessa rauhassa. Ennen kaikkea tärkeintä on luoda koti, johon on aina ihana tulla, ja jossa kaikki viihtyvät, oli sisustus millainen tahansa.

Instagram ja Pinterest ovat hyviä inspiraation lähteitä

Jokainen meistä on sisustaja ja kuka tahansa voi aloittaa milloin tahansa! Suosittelen seuraamaan kiinnostavia tyyppejä Instagramissa, sillä sieltä itse ainakin poimin ideoita ja vaikutteita omaan tyyliini. Pinterest kätkee sisälleen miljoonittain kuvia, joten olen tehnyt sinne omat kansiot kiinnostaville kuville. Niihin on helppo kasata suosikkikuvia, mikä helpottaa esimerkiksi tietyn tilan sisustamisessa tai remontin koittaessa.

Korosta luonnonvaloa

Esittelen meidän olohuonetilamme, joka on samaa tilaa ruokailutilan kanssa. Asumme rivitalon päätyasunnossa, jonka suurista ikkunoista on näkymät sekä terassillemme että autotielle. Nykyiseen sisustusratkaisuun vaikutti kulmasohva sekä lattiasta kattoon olevat ikkunat, joten muu sisustus sovitettiin sitten niiden ympärille. Halutaan, että luonnonvaloa tulee mahdollisimman paljon sisään, eikä meillä ole erikseen olohuonetilassa kattovalaisimia. Isot ikkunat ovat asunnon ehdoton valtti, mutta niistä näkee myös hyvin meille sisään, etenkin ruokailutilassa olevasta.

Korvaa vanhat sälekaihtimet modernilla vaihtoehdolla

Vanhat sälekaihtimet olivat huonossa kunnossa ja todella hankalat käyttää etenkin isommassa ikkunassa. Niinpä Visorin kaihtimet ovat ihan mielettömän käytännölliset ja vieläpä tyylikkäät! Nyt voidaan tarvittaessa säätää kaihdinta peittämään vain ikkunan alaosa, jolloin me näemme sopivasti ulos ja valoa tulvii sisään. Lapsiystävälliset kaihtimet eivät rypisty kovastakaan käytöstä ja halutessaan kaihtimet voi kokonaan vetää joko ylös tai alas. Läpikuultava kangas päästää valoa, mutta suojaa ulkoa tulevilta katseilta. Ollaan saatu kaihtimista paljon kehuja, jopa naapureilta, joten mielellään suositellaan näitä kaikilta osin!

Poimi vinkit meidän tyyliin!

Käytä maanläheisiä värejä jotka sointuvat keskenään. Toisinaan tehosteväri pienissä määrin piristää!


Suosi ajattomia, siroja ja vaaleita kalusteita, jos mahdollista panosta laadukkaaseen sohvaan!


Tee tilasta omannäköisesi jollain persoonallisella jutulla kuten taideteoksilla tai perityllä huonekalulla.

 

@LOVINGWHITESTYLE

Loving white style -blogi ja Instagram-tilini saivat alkunsa kolmisen vuotta sitten, vaikka olenkin aina rakastanut sisustamista ja visuaalisesti kauniita kuvia. Pidin vuosia sitten toisen nimistä blogia, mutta nykyinen blogini syntyi puhtaasti siitä, että halusin jakaa sisustusideoita muillekin. Sain monia kyselyitä sisustuksestamme, joten mikäs sen helpompi tapa jakaa inspiraatiota kiinnostuneille. Haaveilen edelleen siitä, että kouluttautuisin alalle, mutta katsotaan mihin tie vie. Nyt saan osan tuloistani somevaikuttajana, joten kova työ tuottaa tulosta, kunhan vain uskot itseesi!