Paras apu auringon häikäisyyn - Miksi valita Visor kaihtimet auringonsuojaksi?

Paras apu auringon häikäisyyn - Miksi valita Visor kaihtimet auringonsuojaksi?

Visor kaihtimet ovat erinomainen ratkaisu auringon häikäisyyn. Esimerkiksi keväisin auringonvalon määrä lisääntyy ja sisätiloihin alkaa tulvia enemmän ja enemmän häikäiseviä auringonsäteitä. Nyt voitkin unohtaa silmien siristelyn ja laittaa häiritsevät auringonsäteet kuriin. Visor kaihdinten kangas heijastaa suoran auringonvalon pois ikkunoistasi, jolloin aurinko ei pääse häikäisemään sisätiloihin.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla - Näkö- ja aurinkosuojaa kotiisi samassa paketissa

Olemme huomanneet, että yleisimmät syyt miksi Visor kaihtimia hankitaan kiteytyy kahteen ydinongelmaan. Toiset haluavat näkösuojaa ohikulkijoilta, kun taas toiset etsivät ratkaisua auringonsuojaukseen. Tästä päästäänkin näppärästi vekkikaihdinten parhaimpaan ominaisuuteen, joka ratkaisee molemmat ongelmat.

Yksi Visor kaihtimien suosituimmista ominaisuuksista on portaaton säätö. Se tarkoittaa sitä, että kaihtimia pystyy liikuttamaan sekä ylä- että alareunasta, jolloin ne voidaan asettaa mihin kohtaan tahansa ikkunaa. Näin voit säätää kaihtimet juuri oikeaan kohtaan ja hallita valon ja näkösuojan määrää tilanteen mukaan. 

Portaattoman säädön ansiosta saat täydellisen tasapainon valon ja yksityisyyden välillä. Mikäli tarvitset yksityisyyttä, voit peittää näkymät kaihtimilla. Jos haluat puolestaan auringonsuojaa, voit säätää kaihtimet niin ettei aurinko pääse häikäisemään näkökenttääsi. On myös tärkeää tiedostaa, että kankaiden erilaiset ominaisuudet vaikuttavat esimerkiksi siihen, kuinka paljon niistä näkee läpi ja kuinka paljon ne blokkaavat suoraa auringonvaloa. 

Visor kaihtimia löytyy useassa eri sävyssä, mutta kriittisintä on valitaanko tiiviis vai läpikuultava kangas. Suurimpana erona on se, että tiiviistä kankaasta ei näe ulkoa sisälle pimeälläkään, joten se kannattaa valita silloin kun näkösuoja on ykkösprioriteetti. Läpikuultava kangas tuo puolestaan jonkin verran näkösuojaa, mutta siitä näkee melko hyvin läpi esimerkiksi silloin kun ulkona on pimeää ja sisällä on valot päällä. Läpikuultava kangas kannattaakin valita silloin kun halutaan maksimoida tilan valoisuus eikä täydellistä näkösuojaa tarvita. Auringonsuojana toimii paremmin puolestaan tiivis kangas.

Samat sävymallistot löytyvät myös parveke- ja terassikaihdinvalikoimassa, joten voit jatkaa sisustustasi kätevästi myös lasitettuihin ulkotiloihin. Visor ikkunakaihtimet sopivat kiinteiden ja avattavien ikkunoiden lisäksi myös oviin ja liukuoviin.

Helppohoitoiset kaihtimet

Meiltä kysytään monesti voiko kankaisia vekkikaihtimia pestä. Pysyvätkö ne puhtaana vai keräävätkö ne paljon pölyä?

Tämä onkin Visor kaihtimien yksi suurimmista eduista. Ne ovat todella helppo pestä ja puhdistaa. Voit pyyhkiä ne nopeasti kostealla liinalla tai käyttää imuria pölyn ja lian poistamiseksi. Mikäli kaihtimiin on päässyt sitkemäpiä tahroja tai likoja, ne voi myös irrottaa kätevästi ja pestä hanan alla käsin. 

Tältä videolta näet kuinka helppoa Visor kaihtimien peseminen ja huoltaminen on. Kaihtimet voikin puhdistaa kätevästi esimerkiksi muun siivouksen yhteydessä.

Kaunis sisustuselementti, joka säilyttää tilan valoisuuden

Visor kaihtimien suomalainen design on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs. Se sopii moderniin ja skandinaaviseen sisustustyyliin kuin nenä päähän, mutta myös vanhempiin ja persoonallisiin koteihin on laitettu Visorin käytännöllisiä vekkikaihtimia.

Usein asiakkaamme yllättyvät positiivisesti kaihdinten tyylikkäästä ulkonäöstä, mutta vähintäänkin yhtä positiivinen yllätys on se, kuinka hyvin vekkikaihdin oikeasti säilyttää valoisuuden sisätiloissa. Vaikka kaihtimet olisivatkin näkösuojana ikkunoissa, tulvii kankaan läpi ihanasti luonnonvaloa asuntoon. 

Sisustukseen sopiva värivalikoima

Oli kotisi sisustus värimaailmaltaan sitten tumma tai vaalea, löydät Visorin värivalikoimasta varmasti juuri sopivan värin sinulle. Valikoimastamme löytyy 10 erilaista kangasvärivaihtoehtoa ja kaihtimen alumiinista alareunaa on saatavilla kolmessa eri värissä.

Usein Visor kaihtimet valitaan tukemaan muun asunnon sisustusta. Huoneiden sisustuksesta halutaan harmoninen ja yhtenäinen, eikä kaihdinten olemassa oloa haluta välttämättä korostaa. Onneksi Visor kaihtimista löytyy suuri valikoima eri värejä ja malleja, joten löydät varmasti juuri sinun kotisi sisustukseen sopivat kaihtimet. Kaihtimien monipuolisuus tekee niistä erinomaisen sisustuselementin niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

Visorin ikkunakaihtimet ovat erinomainen valinta, kun haluat tyylikästä aurinko- ja näkösuojaa, jota voi säätää kätevästi haluttuun asentoon. Visor kaihtimien säätö on helppoa ja nopeaa, jopa pienet lapset pystyvät liikuttelemaan kaihtimia vaivattomasti. Ne ovat erinomainen valinta myös niiden kestävyyden ja helppokäyttöisyyden takia. Kangasta voi myös rypistellä ja pestä, mikä tekee niistä pitkäikäiset ja helppohoitoiset. Lisäksi monipuolinen värivalikoima mahdollistaa niiden valitsemisen erilaisiin sisustuksiin.

Visor pimennyskaihdin tuo tutkitusti energiatehokkuutta ja suojaa auringolta

Visor pimennyskaihdin säästää energiaa ja lisää asumismukavuutta. Pimentävissä kaihtimissa kankaan ontelomainen rakenne ei päästä valoa lainkaan läpi, joten voit nukkua yösi mukavan pimeässä huoneessa.

Tutkimuksen mukaan lämmitysenergian kulutus voi pienentyä jopa 12% Visorin pimennyskaihtimien avulla. Etenkin talvella kaihtimet estävät kylmän ilman pääsemisen sisään ikkunasta, jolloin kotia ei tarvitse lämmittää yhtä paljon ja rahaa säästyy. 

Puolestaan kesällä sisälämpötila nousee, koska ikkunoista pääsee niin paljon lämpöä sisälle. Visor pimennyskaihtimet auttavat myös tähän, sillä ne vähentävät lämpösäteilyä ja pitävät huoneen viileämpänä ja mukavampana. Tutkimus osoittaa, että Visorin pimentävät kaihtimet vähentävät lämpösäteilyä jopa 78 %* antaen samalla suojaa auringon paahteelta. Näin sisäilman viilentämiseen ei tarvitse käyttää niin paljon energiaa ja rahaa säästyy.

Visor pimennyskaihdin on ihanteellinen niille, jotka haluavat tyylikkään ratkaisun makuuhuoneen pimentämiseen. Samaan rahaan saat myös suojaa auringolta ja apua energiansäästötalkoihin. Neljä eri värisävyä varmistavat täydellisen sopivuuden sisustukseesi. Myös pimennyskaihdin sopii avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin sekä erilaisten ovien lasipintoihin.

Luotettava ja vastuullinen perheyritys Suomesta

Suomen Visor Oy

Olemme kulkeneet jo pitkän matkan ja saavutimme hienon virstanpylvään viime vuonna. Täytimme nimittäin 50 vuotta! Moderni kaihdintehtaamme sijaitsee edelleen Kempeleessä, jossa kaikki Visor kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä käsin ja osittain koneiden avustamana. Visor kaihtimille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -tuotemerkit, jotka ovat osoitus laadukkaasti ja vastuullisesti valmistetusta kotimaisesta tuotteesta.

Haluaisitko vekkikaihtimet omaan kotiin?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaihdinten valinnassa sekä vastaavat kaihtimiin liittyviin kysymyksiin. Voit tilata Visor kaihtimet kätevästi suoraan verkkokaupastamme tai jos haluat, voit suunnitella kaihtimet asiantuntijamme kanssa veloituksetta. Varaa aika kaihdinten suunnitteluun tästä. Tärkeintä on, että sinä löydät juuri oikeat kaihtimet kotiisi!