Mieti ensin, mihin tarkoitukseen haluat tilaa käyttää

Mieti ensin, mihin tarkoitukseen haluat tilaa käyttää
Tila on hyvin pieni, joten sisustaminen on ollut hieman hankalaa, sillä olen halunnut luoda viihtyisän tilan, jossa on mukava viettää aikaa. Mielestäni olen kuitenkin onnistunut tässä loistavasti. Aluksi mietin, mihin tarkoitukseen haluan tilan soveltuvan, jonka jälkeen valitsin huonekalut ja materiaalit. Tilasta löytyy pieni aamiaispöytä ja kaksi tuolia (jotka soveltuvat viikonlopun aamiaishetkiin) ja Parolan rottinkinen riippukeinu, johon on ihana käpertyä lukemaan.

Viihtyisyyttä kaihtimilla

Visor kaihtimet antavat yksityisyyttä parvekkeelle, suojaavat auringon paisteelta sekä tuovat kodikkuutta. Ja mikä parasta, ne voi säätää juuri siihen korkeuteen ylhäältä ja alhaalta, mihin haluan. Oma tyyli löytyi sisustusblogeja ja -lehtiä seuraten. Ensimmäisestä kodista löytyi sisustustarroja ja korkeakiiltoisia huonekaluja, mutta pikkuhiljaa nämä vaihtuivat pois. Innostuin seuraamaan sisustusblogeja ja -lehtiä päivittäin. Oma tyyli alkoi löytymään! Korkeakiilto muuttui mattaan, sisustustarrat lähtivät seiniltä ja värit vaihtuivat neutraalimpiin sävyihin. Tällä hetkellä oma sisustustyylini on skandinaavinen.

Suosin sisustuksessani

- Ajattomat materiaalit
- Yksinkertaisuus
- Design (skandinaavinen)
- Vaalea värimaailma
- Kodikkuus muodostuu tekstiileistä ja viherkasveista

 

Janniinan vinkit

Etsi aluksi oma tyylisi seuraamalla sisustusblogeja ja lehtiä. Karsi ylimääräiset tavarat, ja keskity kaappien järjestelmällisyyteen. Kun kaikille tavaroille löytyy oma paikka, on helpompi lähteä luomaan oma tyyli. Tuo kodikkuutta viherkasveilla ja tekstiileillä.

 

@rakkaudellasisustettu

Sisustaminen on aina ollut intohimoni. Pienestä pitäen olen kotona siirrellyt huonekaluja, ja nipsutellut verhoja. Koti on aina ollut minulle paikka, jonka täytyy näyttää kauniilta ja miellyttää silmää. Oman tyylini olen kuitenkin löytänyt vasta viimeisen vuosikymmenen aikana.