Krista Pärmäkoski valitsi kotiinsa Visor kaihtimet

Krista Pärmäkoski valitsi kotiinsa Visor kaihtimet

Hiihtäjä, olympiamitalisti Krista Pärmäkoski aloitti tänä vuonna Mahroton maja -taloprojektinsa, jossa vanhan 70-luvun talon tilalle rakennettiin moderni hirsitalo. Nyt loppuvuodesta talo on jo muuttovalmis ja myös sisustukseen liittyvät asiat tulivat ajankohtaisiksi. Pärmäkoski valitsi kotiinsa yhdessä sisustussuunnittelija Linda Bakin kanssa Visor kaihtimet. 

Suurin osa taloon tulleista kaihtimista ovat sävyltään Tiivis luonnonvalkoinen 1250 ja profiilina Tumman harmaa DB703. Makuuhuoneessa profiilina on sama tumman harmaa, mutta kankaana pimentävä Kylmä vaaleanharmaa 7611

- Ehdin muutamassa päivässä jo kaivata kaihtimia uudessa kodissa ja kun ne tulivat, niin kyllähän tästä tuli sitten vasta koti. Kaihtimet sopivat materiaaliltaan täydellisesti hirsitaloon. Luonnonvaloa halutaan päästää sisään mahdollisimman paljon, joten kaihdinten asettelu sopivasti auki ylhäältä ja alhaalta toimii täydellisesti! Lisäksi meillä on neljä liukuovea, ja niihinkin Visorilta löytyi sopiva malli, iloitsi Krista Pärmäkoski. 

- Visor kaihtimet tuntuivat heti luonnolliselta valinnalta isoihin ikkunoihin niiden helppokäyttöisyyden ja toiminnallisuuksien vuoksi. Isoista ikkunoista näkymineen on helppo nauttia, kun kaihdinta voi säätää haluttuun kohtaan niin ylhäältä kuin alhaalta koko maisemaa peittämättä. Visor kaihtimet suodattavat myös kauniisti pehmeää luonnonvaloa tiloihin, kommentoi Linda Baki kaihdinvalintaa.