Visor pimennyskaihdin - Tehokas ratkaisu energiansäästöön ja asuinmukavuuteen

Visor pimennyskaihdin makuuhuoneessa

Ikkunat ovat tärkeä osa kodin ilmettä ja niillä on vaikutusta kodin lämpötilaan ja valoisuuteen. Visor pimennyskaihdin säästää energiaa ja lisää asumismukavuutta. Hallitse auringonvaloa ja yksityisyyttä Visor pimennyskaihtimella ja nauti samalla monista muista sen tarjoamista eduista. 

Visor pimennyskaihdin auttaa talvella asuntojen energiasäästötalkoissa

Visor pimennyskaihdin makuuhuoneessa talvella

Tutkimuksen mukaan Visor pimennyskaihdin voi vähentää asunnon lämmitysenergian kulutusta jopa 12 %*. Se estää kylmän ilman pääsemisen sisään ikkunasta ja pitää sisälämpötilan tasaisempana. Tämä tarkoittaa, että kotia ei tarvitse lämmittää yhtä paljon ja rahaa säästyy.

Visor pimennyskaihtimet pienentävät myös ikkunan energiahäviötä jopa 46 %, todetaan tutkimuksessa*. Visor pimennyskaihdin on helppokäyttöinen ja sen asentaminen ei vaadi erikoisosaamista. Se on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat parantaa kodin ilmettä ja samalla sen energiatehokkuutta.

Hyötyjä ja säästöä ympäri vuoden - myös kesällä

Visor pimennyskaihdin työhuoneessa

Ikkunat ovat suuri syy asuntojen sisälämpötilojen nousuun kesällä, mutta Visor pimennyskaihdin auttaa vähentämään lämpösäteilyä ja pitämään huoneet viileimpinä ja mukavimpina. Tutkimuksen Visor vähentää lämpösäteilyä jopa 78 %* antaen samalla suojaa auringon paahteelta.

Tällöin ei tarvitse käyttää niin paljon energiaa sisäilman viilentämiseen ja samalla on mahdollisuus säästää rahaa. Visor pimennyskaihdin on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat hallita auringonvaloa ja yksityisyyttä. Se suojaa myös  huonekaluja ja sisätiloja auringon aiheuttamalta haalistumiselta.

Parempaa akustiikkaa

Visor pimennyskaihdin oleskelutilassa

Visor pimennyskaihdin takaa akustisen mukavuuden, vaikka asunnossa olisi paljon ikkunapinta-alaa. Kaihtimien kankaan hunajakennorakenne muodostaa kankaaseen terävät ja tasaiset laskokset vähentäen tilan kaikua pehmentäen tilan äänimaailmaa. 

Visor pimennyskaihdin ei ainoastaan täydennä sisustusta, vaan se myös säästää energiaa. Se valmistetaan laadukkaasta sertifioidusta Öko-Tex-kankaasta, joka takaa, että kankaassa ei ole käytetty haitallisia aineita. Kaihtimissa ei myöskään ole valoreikiä eikä roikkuvia naruja, mikä tekee siitä tyylikkään ja modernin. Muiden Visor kaihtimien tapaan myös pimennyskaihtimet avautuvat sekä ylhäältä alas- että alhaalta ylöspäin. 

Viisi syytä hankkia Visor pimennyskaihdin

  1. Tarjoaa tehokkaan ja kestävän ratkaisun kodin sisustukseen

  2. Säästää lämmitysenergiaa talvella ja suojaa auringolta kesällä

  3. Tarjoaa erinomaista yksityisyyttä, parantaa tilan akustiikkaa 

  4. Neljä eri värivaihtoehtoa ja lukuisia eri kokoja

  5. Helppo asentaa ja kestää käyttöä ja kulutusta 

Visor pimennyskaihdin hoitohuoneessa

Kiinnostuitko pimennyskaihtimista?

Tutustu monipuolisen pimennyskaihdinvalikoimaan verkkokaupassamme, josta voit tehdä tilauksen vaikka heti.

Meiltä saat myös kaihdinten suunnitteluapua veloituksetta. Asiantuntijamme auttavat mielellään kaihdinten valinnassa sekä vastaavat kaihtimiin liittyviin kysymyksiin, Tärkeintä on. että löydät juuri oikeat kaihtimet tilaasi! 

*Fraunhofer IBP report ESB-007/2009 HOKI
Untersuchung der Potenziale von innen liegenden
Sicht- und Sonnenschutzsystemen zur
Verringerung des Heizwärmebedarfs von Gebäuden
https://www.honeycell.com/functionality/