Elämä uudessa talossa

Elämä uudessa talossa

Me muutimme meidän uuteen taloon 3 viikkoa sitten ja vasta nyt se tuntuu kodilta. Ekana viikona se tuntui, että asuimme lomatalossa, joka on sotkussa, koska meillä oli noin 150 laatikkoa avaamatta. Kolme viikon päästä n. 90% laatikoista oli avattu ja nyt talo alkaa tuntumaan kodilta.

Talossa on 4 makuuhuonetta, 2 wc:ta, khh, sauna, avoin keittiö ja olohuone. Olohuoneessa on isot ikkunat ja tykkään niistä. Ne tuovat luonnon valoa ja näyttävät upealta. Kuitenkin, iltaisin haluan sulkea ne. Ennen Visor -kaihtimia meillä ei ollut mitään, millä voimme sulkea ikkunat. Visorin kaihtimilla asia muuttui nopeasti. Meidän piti vain mitata ikkunoiden mitat ja vähentää mitoista 5 mm. Kaihtimet olivat tehty viikon sisällä ja tomitus oli hyvin nopea.

Visorin nettisivulla on laaja värivalikoima. Me valitsimme luonnonvalkoiset kaihtimet ja valkoiset profiilit. Täytyy todeta, että meillä on tavalliset kaihtimet, ei pimennyskaihtimet. Silti ne estävät hyvän määrän auringon valoa ja lämpöä. Visorilta löytyy myös pimennyskaihtimet ja luulen, ne ovat hyvin tehokkaat. Meidän kaikki kaihtimet ovat alakerrassa ja emme kaipaa niin kovaa pimennystä sinne.

Visorin kaihtimien asennus on helppoa. Pakkauksessa tulee mukana ohjeet, mutta voit katsoa myös asennusvideon suomeksi ja muilla kielillä.
Meidän olkkarin ikkunat ovat hyvin korkeat, melkein 2,5 metriä. Korkeiden ikkunoiden takia saimme myös Visor sauvan, joka on 1,6 metriä pitkä. Sauvan avulla ikkunat ovat helppo avata ja sulkea kokonaan. Normaalisti emme kaipaa sauvaa, koska kädellä ikkunat saa nostettua riittävän ylös näkösuojan saamiseksi.

Kaikista eniten tykkään Visorin kaihtimissä siitä, että voin itse määritellä, kuinka paljon valoa haluan huoneseen ja mistä kohdasta. Voit avata Visorin kaihtimet ylhäältä, alhaalta tai kokonaan sulkea tai avata kokonaan. En koskaan nähnyt vastaavaa ominaisuutta muissa kaihtimissa.

Visor kaihtimen huolto näyttää aika helpolta. Kuitenkin vasta näin muutaman viikon käytön jälkeen, en ole vielä joutunut puhdistamaan niitä. Tässä videossa se näkyy, kuinka helppoa se on.

On todella kivaa, että meillä on Visor kaihtimet jopa meidän eteisen pienessä ikkunassa. Voin valita, kuinka haluan avata kaihtimet ja näin joulun aikaan tykkään, että näen lyhdyn ikkunan alta. Yksi tärkeimmistä asioista meille, että kaihtimet ovat lapsiystävällisiä ja kestävät lasten käsittelyä. Testattu on!

Näin muutaman viikon käytön jälkeen tykkään Visor kaihtimista paljon, ne ovat tyylikäät ja kodikkaat. Lisäksi ajattelen, että ikkunat eivät tarvitse muita verhoja. Tilaaminen onnistuu näppärästi Visorin nettisivuilta. Toimitus onnistuu tarvittaessa myös Suomen ulkopuolelle.

Alkuperäinen blogi: mypantyhosegirl