Töihin Visorille

Visor on kasvava ja kehittyvä suomalainen yritys. Tarjoamme erilaisia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja haasteita työntekijöille. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee myynnin, viennin, tuotannon tai asentamisen parissa. Meiltä ovat löytäneet paikkansa niin täsmälliset ja tarkat tekijät tuotannosta, kansainvälisille areenoille kaipaavat vientinikkarit, aurinkoiset asiakaspalvelijat kuin numeroita rakastavat taloushallinnon osaajat.

Yhteistä meille kaikille on hyvästä työilmapiiristä nauttiminen, ja yhdessä myös rakennamme koko ajan parempaa Visoria. Avoimuus, välittömyys, aikaansaavuus ja muiden osaamisen arvostaminen ovat meille tärkeitä asioita. Teemme laadukkaita tuotteita ja etsimme asiakkaalle parhaat ratkaisut. Innovatiivisista tuotteistamme saamme hyvää palautetta ja kiitosta asiakkailtamme.

Yrityksemme on vakavarainen ja toimimme pitkäjänteisesti toimintaamme kehittäen. Emme aio siirtää tuotantoamme Kiinaan, vaan tehtaamme pysyy jatkossakin Suomessa. Visor kuuluu Lumon konserniin. Lumonilla on tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä, Kanadassa ja Venäjällä. Lumonin terassi- ja parvekelaseja viedään yli 20 maahan. Lumon työllistää tällä hetkellä Suomessa yli 800 henkilöä.

Haemme nyt sesonkimyyjiä Oulun, Raahen, Kemin ja Tornion alueille

Etsimme innokkaita ja oma-aloitteisia sesonkimyyjiä Visor Queen -kaihtimille Oulun, Raahen, Kemin ja Tornion alueille (yhteensä 4 paikkaa) ajalle 15.4.-30.8.2018.

Odotamme sinulta:

– Innokasta ja aktiivista otetta myyntityöhön
– Hyviä viestintätaitoja
– Halua oppia uutta ja positiivista asennetta
– Ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoasi

Tarjoamme käyttöösi valmiin myyntikonseptin sekä myynti- ja markkinointitiimimme taustatuen, joten työssä on helppo päästä alkuun. Kokenut myyntipäällikkömme kouluttaa sinut toimimaan konseptimme mukaisesti ja tutustuttaa sinut tuotteisiimme, joten aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä.

Sinulla on innokas asenne myyntityöhön, ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Haluat aidosti luoda toiminnallasi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 15.4.-30.8.2018 ja sopii erinomaisesti esimerkiksi kesätyöksi opiskelijalle. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 27.4.2018 mennessä osoitteeseen www.lumon.fi/rekrytointi
Toimi nopeasti, sillä teemme valinnat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: tiimipäällikkö Sampo Rönkkö, puh. 040 748 6518, sampo.ronkko@visor.fi

Jos kiinnostuit Visorista tai koko konsernista työnantajana, katso myös muut konsernin avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus.
Katso avoimet työpaikat


Sinustako Visor -edustaja?

Suomen Visor Oy on kotimainen parvekelasi- ja ikkunakaihtimien valmistaja. Valmistamme vuosittain yli 100 000 Visor-Queen –kaihdinta, eli  joka vuosi noin 15 000 parveketta eri puolilla Eurooppaa saa Visor Queen –kaihtimet suojakseen. Tuotteitamme on saatavilla kotimaan lisäksi Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Espanjassa, Saksassa, Tanskassa, Kanadassa. Olemme osa Lumon konsernia.

Haemme nyt uusia itsenäisiä edustajia ympäri Suomen

Haluatko työllistää itsesi markkinoiden ykköstuotteen myynnillä ja asentamisella? Viimeistelty Visor Queen –kaihdin, tyytyväiset asiakkaat ja toimiva konsepti auttavat sinut eteenpäin. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta. Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen, valmiin konseptin ja materiaalit myynnin tueksi, jotta pääset helposti alkuun!

Lue lisää edustajan työstä

Odotamme sinulta

– Halua tehdä aktiivista ja tuloksellista myyntityötä
– Reipasta aktiivista otetta työhön, oma-aloitteisuutta
– Esiintymisvalmiutta ja hyvää vuorovaikutustaitoa
– Valmiutta työskennellä iltaisin
– Sinulla on oma auto käytössäsi

Tarjoamme sinulle

– Itsenäisen työn
– Markkinoiden parhaan tuotteen
– Osaavien ammattilaisten taustatuen
– Kattavan perehdytyksen konseptiin ja tuotteeseen
– Valmiit materiaalit markkinointiin ja myynnin tueksi

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Mikko Partanen 050 342 6114

Täytä hakemus osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Haluatko Visor-edustajaksi?

Lue lisää edustajan työstä