Visor Queen -parvekekaihdin

Kankainen Visor Queen -kaihdin on valon ja varjon hallitsija. Se ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen sisustuselementti, jonka avulla luot helposti erilaisia valaistuksia ja tunnelmia lasitetuille parvekkeille ja terasseille sekä sisätiloihin. Luonnonvalon määrää säätämällä luot kotiisi aina parhaat olosuhteet oleskeluun, seurusteluun tai vaikkapa parvekkeen kasveille. Nauti sopivasta luonnonvalosta, miellyttävästä lämpötilasta ja halutusta tunnelmasta suojassa katseilta.

Suomalainen innovaatio

Visor Queen -vekkikaihdin on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä ja kylmiä talvia. Visor Queen -vekkikaihdin on suomalainen innovaatio, joka valmistetaan juuri sinulle haluamasi värisenä ja tyyppisenä. Kaihtimia saat erilaisilla tekstiileillä läpikuultavista maisemakankaista aina peittäviin, valoa ja lämpöä tehokkaasti pois heijastaviin kankaisiin saakka.

Energiatehokkuuden parantaja

Asentamalla Visor Queen -vekkikaihtimet parvekkeellesi, terassillesi tai ikkunoihin parannat asuntosi energiatehokkuutta. Kaihtimet pitävät sisälämpötilan kuumalla säällä viileämpänä vähentäen näin ilmastoinnin tarvetta.

Kahteen suuntaan säätyvä 

Visor Queen -vekkikaihtimen kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Molempiin suuntiin toimiva säätömekanismi on portaaton, minkä ansiosta voit jättää kaihtimen juuri sille kohdalle kuin haluat — vaikka lasin keskiosaan.

Voit säätää kaihdinta suoraan siinä olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla.

Toimii myös tilanjakajana

Visor Queen -vekkikaihtimia voidaan käyttää ikkunoissa, ovi-ikkunoissa tai tilanjakajina sisätilojen lasipinnoilla. Kaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta, minkä ansiosta se pysyy erittäin hyvin paikoillaan heilumatta tai kolisematta ikkunoita tai ovia avattaessa. Erityisen joustorakenteensa ansiosta kaihtimien ohjainlangat pysyvät tiukalla, jolloin kaihdin kulkee suorana ja on helppo säätää. Kankainen vekkikaihdin on vain 15 mm paksuinen, minkä ansiosta se sopii hyvin liukulasioviin.

Helppo asentaa ja puhdistaa 

Visor Queen -kaihtimet on helppo asentaa. Parveke- ja terassikaihtimien asentamiseen et tarvitse edes työkaluja. Kaihtimet kiinnitetään lasiin sekä ylä- että alareunasta, joten ne eivät kolise tuulessakaan ja voit avata ja sulkea parvekelaseja normaalisti.

PARVEKE- JA TERASSIKAIHTIMET

Visor Queen-parvekekaihdin on suunniteltu parveke- ja terassilaseihin sopivaksi. Kankaiset vekkikaihtimet ovat vain 15 mm paksuiset. Näin ne eivät estä parveke- tai terassilasien aukaisemista tai sulkemista.

Visor Queen-parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi ja terassistasi entistä viihtyisämmän. Kaihtimilla voit säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle. Kun huoneiston ja parvekkeen tai terassin välisiä sälekaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, kotisi tuntuu avarammalta ja ulkotilasi viihtyisämmältä.

Visor Queen -kaihtimia saat yksi- tai kaksiosaisina. Kaksiosaisella kaihtimella saat helposti peitettyä lasin ylä- ja alaosan erikseen. Visor Queen-parveke- ja terassikaihtimilla saat yhtenäisen ilmeen talosi julkisivulle.

KAIDEKAIHTIMET

 Visor Queen -vekkikaihtimet voidaan asentaa myös parvekkeen lasikaiteisiin. Visor Queen kaidekaihtimet toimivat kätevinä näkösuojina. Voit säätää niitä alhaalta ylöspäin tai ylhäältä alaspäin. Kaihtimien portaaton säädettävyys mahdollistaa juuri tilanteeseen sopivan näkö- ja lämpösuojan.

Kaidekaihtimilla saat parvekkeellesi luonnonvaloa parvekelasituksen yläosasta.

Visor Queen kaihdin kattoikkunaan

KATTOKAIHTIMET

Visor Queen-kattokaihtimien ainutlaatuinen jäykistemekanismi pitää kaihtimet ryhdikkäänä jopa vaakatasossa. Kattokaihtimet voidaan asentaa niin kiinteisiin kuin avattaviinkin kattoikkunoihin.

Ne ovat niin kevyet, ettei lasitukseen tarvitse tehdä rakenteellisia muutoksia.

Visor Queen-vekkikaihtimet estävät liian valon pääsyn sisään ja pitävät kuumuuden loitolla. Kaihtimen kankaan taustapuolen ohut helmiäiskalvo heijastaa auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa parvekettasi ja terassiasi näin liialta kuumuudelta.

Kiinnostuitko Visor Queenistä?

Katso lähin jälleenmyyjä