Terassimarkiisi

Mukavaa terassielämää

Terassimarkiisi suojaa ulkona olevia oleskelutiloja kuumilta ja häikäiseviltä auringonsäteiltä ja kevyeltä sateelta. Terassimarkiisi tekee oleskelupaikastasi viihtyisän ja miellyttävän. Se lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassisi käyttöaikaa niin keväällä kuin syksylläkin. Voit nautiskella terassielämästä vaikka sataisi vähän. Markiisi myös suojaa kalusteita haalistavalta auringonpaisteelta.

Kestävää suojaa

Terassimarkiiseissa on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti sopiva sinunkin käyttökohteeseesi. Markiisi voidaan kiinnittää joko kattoon tai seinään. Terassimarkiiseissa on vakiona etuprofiili, jonka sivuilla on vedenpoistourat. Terassimarkiisi toimii kaikissa olosuhteissa parhaalla mahdollisella tavalla vahvojen jousikuormitettujen nivelvarsien ansiosta. Markiisia ohjaat helposti joko veivikammella tai sähkömoottorilla. Lisävarusteena saatavat tuulitukivarret estävät markiisia heilumasta tuulessa. Runko-osat tehdään säätä kestävästä anodisoidusta alumiinista tai teräksestä mittatilaustyönä, ja niillä on 10 vuoden takuu. Markiisin metalliosat viimeistellään vaaleanharmaalla pulverimaalauksella, mutta voit niihin myös haluamasi sävyn RAL-värikartasta.

Huoliteltua tyylikkyyttä

Avokasetin lisäksi voit valita semikasettimarkiisin. Semikasettimarkiisi on suljettunakin erittäin huoliteltu ja tyylikäs osa rakennuksen julkisivua. Kangas on suojassa kasetin sisällä, kun markiisi on suljettuna. Semikasettimarkiisissa on myös harjasnauha, joka pyyhkii roskat kankaan pinnalta markiisia käytettäessä.

Kauniit kangasvaihtoehdot

Markiisikankaat ovat erittäin laadukkaita Swelan kuituvärjättyjä Sunsilk- ja Sunvas-polyesterikankaita. Ne hylkivät likaa ja ilman epäpuhtauksia Nano Clean -käsittelynsä ansiosta, ja niissä on 100% UV-suoja. Voit valita mieleisesi kuosin ja värin upeista vaihtoehdoista. Katso kaikki markiisikankaat.

 

TILAA NYT MARKIISIT

Kysy myös joustavaa rahoitusta