EN PLISSÉGARDIN MED TVÅVÄGS-JUSTERING

Som ett resultat av omfattande produktforskning och utveckling låter Visor Queen-tvåvägsfunktion plisségardinen justeras från botten till toppen men även tvärtom. Öppningsfunktionen fungerar som ett flexibelt system, vilket innebär att du kan lämna plisségardinen i vilket läge du vill. Plisségardinen kan justeras direkt genom handtaget eller med den specialdesignade teleskopstaven i höga utrymmen.

Visor Queen-plisségardiner finns tillgängliga i en- eller tvådelsmontering. Välj typ Q2 eller Q6 enligt dina behov.

tyypit

Q2 är en plisségardin i en del. Du kan smidigt justera den upp eller ner beroende på användningsfunktion. Med Q2-plisségardinen kan du skapa en vacker och enhetlig mörk miljö i önskad höjd.

Q6 är en tvådelad plisségardin. Du kan fritt justera båda plisségardinselementen upp och ner. Med typ Q6 kan du enkelt täcka övre eller nedre delen av fönstret separat utan att förlora utsikten.

Kaihdin on helppo asentaa

Enkel Montering

Installationen av Visor Queen plisségardiner är väldigt enkel. Att ta bort plisségardinen är så enkelt att du kan göra det själv när du behöver putsa fönstren.

Queen balkongplisségardiner behöver inga verktyg för att installeras.

quick-fitting-queen

Säkra och kan tvättas med vatten

Materialen i Visor Queen-plisségardiner har testats för att vara säkra. Materialen har även belönats med Öko-Tex-certifikatet, vilket garanterar att de inte innehåller några skadliga substanser.

Visor Queen-plisségardiner är extremt hållbara och kan tvättas med vatten och en mild tvållösning.

confidence-in-textiles

Kaihdin suojaa uteliailta katseilta

Förhindrar nyfikna blickar

En inglasad balkong är den perfekta platsen att tillbringa tid i, skyddad från vind, regn och andra naturkrafter. Men hur kan man hindra insyn från grannar och förbipasserande?

Kaihtimella yhteinäinen ilme parvekkeelle

Enhetligt utseende på balkongen

Sättet balkongerna är inredda på påverkar hela byggnadens uttryck. Är din exteriör enhetlig och elegant?

Kaihdin suojaa parveketta auringon lämmöltä

Håller hettan borta från balkongen

En inglasad balkong är varm även om det är kallt ute. Utan skyddspersienner kan temperaturen balkongen bli olidlig när det är varmt ute.

Helposti avautuvat parvekelasit

Lämplig för inglasade balkonger

Inglasningen är lätt att öppna för att få svalkande luft genom balkongen. Du vill väl inte ha persienner som gör det svårare att öppna och stänga inglasningen?

För balkonger, terrasser och många andra utrymmen

Titta på alla användningsändamål