Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihdin

Pystylamellikaihtimet ovat edukseen suurten lasipintojen auringonsuojina. Ne toimivat sekä lämmön- että ääneneristäjinä. Pimeään vuodenaikaan pystylamellikaihtimet tuovat myös kaivattua näkösuojaa ja yksityisyyttä.

Usein pystylamellikaihtimet mielletään julkisten tilojen sisustuselementeiksi, mutta ne toimivat erinomaisesti myös kodeissa, vaikkapa tyylikkään kivitalon korkeissa ikkunoissa verhoina tai loft-asunnossa tilanjakana. Ne tuovat pehmeyttä modernin kodin äänimaailmaan ja tunnelmaan. Lamellit luovat raikkaan ilmeen ja tekevät tilasta näyttävän.

Pystylamellikaihtimilla voit hyödyntää luonnonvalon säätämällä valon suunnan ja voimakkuuden sopivaksi. Kaihtimien kiinnikkeet asennetaan joko seinään tai kattoon. Kun haluat uudistaa sisustusta, lamellit on helppo vaihtaa. Lamellien hoitaminen on helppoa, sillä one eivät juurikaan kerää pölyä.

Pystylamellikaihtimien säätäminen onnistuu joko kuulaketjulla, säätötangolla tai sähkömoottorilla. Motorisoidut lamellikaihtimet säädät helposti napin painalluksella haluamaasi asentoon.

Pystylamelleja on saatavana eri levyisillä lamelleilla, lukuisissa eri väreissä. Laajasta materiaalivalikoimasta löytyvät myös palosuojatut ja pimentävät erikoiskankaat.