VIIMEISTELE SISUSTUKSESI VEKKIKAIHTIMILLA

visor kaihtimet sopivat erinomaisesti suuriin ikkunoihin

NÄIN SISUSTAT ISOT IKKUNAT VEKKIKAIHTIMILLA

Onko parempaa näköalaa kuin Suomen kauniit maisemat, joita voi ihastella isoista ikkunoista? Ei ehkä ole, mutta toisaalta suurien ikkunoiden sisustusratkaisut aiheuttavat monelle kodin sisustajalle päänvaivaa.

Tässä blogitekstissä kerromme, miksi vekkikaihtimet ovat loistava sisustusratkaisu isoille ikkunapinnoille – itse asiassa ne sopivat erinomaisesti kaiken kokoisiin ikkunoihin. Jatka lukemista, niin saat apua sopivien kaihtimien valintaan. Artikkelin lopusta löydät kätevän muistilistan kaihtimien ostamiseen!

4 SYYTÄ MIKSI

ISOT IKKUNAT OVAT NIIN SUOSITTUJA

MIKSI VEKKIKAIHTIMET SOPIVAT ERINOMAISESTI ISOIHIN IKKUNOIHIN?

Vekkikaihtimet ovat täydellinen valinta isoihin ikkunoihin,
koska yleensä isojen, kiinteiden ikkunoiden mukana ei tule kaihtimia. Kaihtimet on helppo asentaa myös talon rakentamisen jälkeen. Yleensä valtaosa suurista ikkunoista on suunnattu joko auringon tai vastaavasti naapurin tai tien suuntaan.

Kahteen suuntaan toimiva vekkikaihdin auttaa suojautumaan auringolta sekä antaa yksityisyyttä naapureilta tai ohikulkijoilta. Toisaalta kankaisen vekkikaihtimen läpi pääsee tulvimaan ihanasti luonnonvaloa, vaikka kaihdin olisikin aurinko- ja näkösuojana.

Sisustusratkaisua kannattaa miettiä jo rakennusvaiheessa, sillä esimerkiksi vekkikaihtimet on helppo asentaa rakentamisen jälkeen.

Kaipaatko enemmän yksityisyyttä kotiisi?

TYYLIKÄS JA KÄYTÄNNÖLLINEN NÄKÖSUOJA

TUTUSTU IKKUNAKAIHTIMIIN

VISOR KAIHTIMET

SOPIVAT KAIKEN KOKOISIIN IKKUNOIHIN

10 eri värivaihtoehtoa

MONIPUOLINEN SISUSTUSELEMENTTI

TUTUSTU VÄRIVAIHTOEHTOIHIN

SIVUVERHOT JA VEKKIKAIHTIMET MUODOSTAVAT KAUNIIIN SISUSTUSYHDISTELMÄN

Isot ikkunat tarjoavat sisustajalle mahdollisuuden käyttää omaa luovuuttaan. Esimerkiksi neutraalin väristen vekkikaihtimien rinnalla voi käyttää omaan sisustusmakuun sopivia sivuverhoja. Sivuverhoja vaihtamalla saa puolestaan mukavasti vaihtelua ja uutta ilmettä sisustukseen.

Vekkikaihtimien ansiosta näkösuojasta ei tarvitse huolehtia, joten sivuverhojen valinnassa ei tarvitse kiinnittää huomiota verhon peittävyyteen. Näin ollen voit päästää sisäisen sisustajasi valloilleen ja suunnitella kauniin yhdistelmän!

Kankainen vekkikaihdin on myös siitä hyvä, että se pehmentää akustiikkaa tiloissa, joissa on suuria lasipintoja. Kaihdin vaimentaa kaikumista ja tekee tilasta kodikkaamman. 

NÄIN OSTAT KAIHTIMET SUURIIN IKKUNOIHIN

Aluksi voit tutustua ikkunakaihtimiin Visorin verkkokaupassa, jossa näet myynnissä olevan malliston. Kun sopivat sävyiset kaihtimet ovat löytyneet, mittaa ikkuna-aukkojen leveys ja korkeus.

Kun mittaus on suoritettu, valitse haluamasi väri, syötä mitat verkkokauppassamme ja tee tilaus. Soitamme teille tämän jälkeen varmistuspuhelun, jossa tilaus käydään läpi. Näin varmistetaan, että kaihtimet on mitattu oikein ja valinnat ovat juuri teille sopivia.

Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa myös tilata käyttösauva, mikäli ikkuna-aukko on niin korkea, että kaihtimen käyttö on vaikeaa yläreunasta.

NÄIN OSTAT VISOR KAIHTIMET

MUISTILISTA

LISÄÄ APUA KAIHTIMIEN VALINTAAN

Jos vielä pohdit, millainen kaihdinvaihtoehto olisi paras valinta kotisi isoille ikkunapinnoille, tutustu Visorin vekkikaihtimilla toteutettuihin ratkaisuihin Inspiroidu-osiossa. Sieltä löydät sisustusblogin, kuvagallerian sekä kokemusvideoita.

Voit ottaa myös suunnitella kaihtimet asiantuntijan kanssa tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

VISOR TÄYTTÄÄ 50 VUOTTA

HYÖDYNNÄ JUHLAKAMPANJAETU

OSTA KAIHTIMET TÄSTÄ

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKASPALVELU

Arkisin klo 8.00 - 18.00.

✉️  info(at)visor.fi

📞 010 281 320

Showroom avoinna
arkisin klo 8.00 - 17.00.