Visor Queen -kaihdin

Kankainen Visor Queen -vekkikaihdin on valon ja varjon hallitsija. Se ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen sisustuselementti, jonka avulla saat suojaa uteliailta katseilta, säätelet sopivan valaistuksen luokkahuoneeseen tai pimennät päiväkodin nukkumahuoneet kesäauringolta.

Suomalainen innovaatio

Visor Queen -vekkikaihdin on suomalainen innovaatio, joka valmistetaan mittatilaustyönä juuri kohteeseesi sopivaksi. Visor Queen -vekkikaihtimien erilaisilla väri- ja tekstiilivaihtoehdoilla tuot sisutukseen raikkaan ilmeen. Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva kangas aina läpikuultavasta pimennysverhoon asti. Valikoimassamme on useita julkisiin tiloihin soveltuvia palosuojattuja kankaita.

Energiatehokkuuden parantaja

Ikkunoihin asennetuilla Visor Queen -vekkikaihtimilla tuot myös tehokkaasti aurinko- ja lämpösuojaa tiloihin, mikä vähentää jäähdytyksen tarvetta.

Kahteen suuntaan säätyvä 

Visor Queen -vekkikaihtimen kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Molempiin suuntiin toimiva säätömekanismi on portaaton, minkä ansiosta voit jättää kaihtimen juuri sille kohdalle kuin haluat — vaikka lasin keskiosaan.

Voit säätää kaihdinta suoraan siinä olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla.

Toimii myös tilanjakajana

Visor Queen -kaihtimia voidaan käyttää ikkunoissa, ovi-ikkunoissa tai tilanjakajina sisätilojen lasipinnoilla. Kankainen vekkikaihdin on vain 15 mm paksuinen, minkä ansiosta se sopii hyvin liukulasioviin.

Helppo asentaa ja puhdistaa 

Kaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta, minkä ansiosta se pysyy erittäin hyvin paikoillaan heilumatta tai kolisematta ikkunoita tai ovia avattaessa. Erityisen joustorakenteensa ansiosta kaihtimien ohjainlangat pysyvät tiukalla, jolloin kaihdin kulkee suorana ja on helppo säätää.

Kestävä ja turvallinen

Visor Queen -vekkikaihtimissa ei ole roikkuvia naruja, mikä tekee siitä lapsiturvallisen ja säännösten mukaisen. Toisin kuin alumiiniset sälekaihtimet, vekkikaihtimen kangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä. Helppohoitoinen ja kestävä vekkikaihdin sopii kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin, palvelutaloihin ja muihin julkisiin tiloihin.