Töihin Visorille

Visor on kasvava ja kehittyvä suomalainen yritys. Tarjoamme erilaisia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja haasteita työntekijöille. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee myynnin, viennin, tuotannon tai asentamisen parissa. Meiltä ovat löytäneet paikkansa niin täsmälliset ja tarkat tekijät tuotannosta, kansainvälisille areenoille kaipaavat vientinikkarit, aurinkoiset asiakaspalvelijat kuin numeroita rakastavat taloushallinnon osaajat.

Yhteistä meille kaikille on hyvästä työilmapiiristä nauttiminen, ja yhdessä myös rakennamme koko ajan parempaa Visoria. Avoimuus, välittömyys, aikaansaavuus ja muiden osaamisen arvostaminen ovat meille tärkeitä asioita. Teemme laadukkaita tuotteita ja etsimme asiakkaalle parhaat ratkaisut. Innovatiivisista tuotteistamme saamme hyvää palautetta ja kiitosta asiakkailtamme.

Yrityksemme on vakavarainen ja toimimme pitkäjänteisesti toimintaamme kehittäen. Emme aio siirtää tuotantoamme Kiinaan, vaan tehtaamme pysyy jatkossakin Suomessa. Visor kuuluu Lumon-konserniin.

Visor kuuluu Lumon-konserniin. Lumonilla on tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä, Kanadassa ja Venäjällä. Lumonin terassi- ja parvekelaseja viedään yli 20 maahan. Lumon työllistää tällä hetkellä Suomessa yli 600 henkilöä.

Avoimet työpaikat

Jos kiinnostuit Visorista tai koko konsernista työnantajana, katso konsernin avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus.
Katso avoimet työpaikat


Sinustako Visor -edustaja?

Suomen Visor Oy on kotimainen parvekelasi- ja ikkunakaihtimien valmistaja. Valmistamme vuosittain yli 100 000 Visor-Queen –kaihdinta, eli  joka vuosi noin 15 000 parveketta eri puolilla Eurooppaa saa Visor Queen –kaihtimet suojakseen. Tuotteitamme on saatavilla kotimaan lisäksi Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Espanjassa, Saksassa, Tanskassa, Kanadassa. Olemme osa Lumon konsernia.

Haemme nyt uusia itsenäisiä edustajia ympäri Suomen

Haluatko työllistää itsesi markkinoiden ykköstuotteen myynnillä ja asentamisella? Viimeistelty Visor Queen –kaihdin, tyytyväiset asiakkaat ja toimiva konsepti auttavat sinut eteenpäin. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta. Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen, valmiin konseptin ja materiaalit myynnin tueksi, jotta pääset helposti alkuun!

Lue lisää edustajan työstä

Odotamme sinulta

– Halua tehdä aktiivista ja tuloksellista myyntityötä
– Reipasta aktiivista otetta työhön, oma-aloitteisuutta
– Esiintymisvalmiutta ja hyvää vuorovaikutustaitoa
– Valmiutta työskennellä iltaisin
– Sinulla on oma auto käytössäsi

Tarjoamme sinulle

– Itsenäisen työn
– Markkinoiden parhaan tuotteen
– Osaavien ammattilaisten taustatuen
– Kattavan perehdytyksen konseptiin ja tuotteeseen
– Valmiit materiaalit markkinointiin ja myynnin tueksi

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Mikko Partanen 050 342 6114

Täytä hakemus osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Haluatko Visor-edustajaksi?

Lue lisää edustajan työstä