Haluatko osaksi menestystarinaa?

Haemme nyt uusia edustajia ympäri Suomen

Visor-edustajat saavat myyntiinsä markkinoiden parhaan parvekekaihtimen ja käyttöönsä valmiit myynti- ja markkinointimateriaalit, myyntikonseptin ja alallaan tunnetun, vakavaraisen yrityksen taustatuen.

Suomen Visor Oy on kotimainen vuodesta 1972 toiminut parveke- ja ikkunakaihtimien valmistaja. Kätevyytensä ja helpon käytettävyyden ansiosta Visor Queen -kaihtimet ovat erittäin suosittu valinta aurinko- ja näkösuojaksi parvekkeille, terasseille ja nyt myös sisäikkunoihin.

Sina viihtyy työssään Visor-edustajana

Sina Salehi toimii Visorin edustajana

Sina Salehi on toiminut valtuutettuna Visor-edustajana puolitoista vuotta. Työhön kuuluvat asiakashankinta, myyntitapahtuma, asennustyöt ja laskutus.

– Työ on itsenäistä, mutta Visorin myyntipäällikkö tukee sitä hyvin. Järjestämme yhdessä Visorin kanssa parvekekaihdinesittelyitä, myyntikampanjoita ja osallistumme messuille. Olen saanut paljon tyytyväisiä asiakkaita sekä positiivista ja motivoivaa palautetta. Parasta on, että saa nähdä ihmisiä. Työ on hyvin liikkuvaa ja monipuolista. Pääsen oppimaan uusia asioita, ja myyntiosaaminen sekä sosiaaliset taidot kehittyvät, Sina kertoo.

– Arvostan tuotteen kotimaisuutta. Vekkikaihtimet ovat kahteen suuntaan avautuvat ja antavat sekä näkösuojan että suojan liialta auringonvalolta ja kuumuudelta. Pikakiinnikkeiden avulla kaihtimet on helppo asentaa paikalleen. Ne ovat myös vesipestävät. Visor on hyvä yritys, jonka kanssa yhteistyö toimii. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiin ja palveluun, hän kiteyttää tärkeimmät myyntivaltit.

Ahkeralla työllä hyville ansioille

– Sina on yksi parhaiten menestyvistä edustajistamme Etelä-Suomessa. Hänellä on taito kohdata jokainen potentiaalinen asiakas arvostavasti ja miellyttävästi. Sina ottaa aktiivisesti kontaktia ihmisiin ja on aidosti innostunut myymästään tuotteesta. Hänen kanssaan on ilo osallistua messuille, suunnitella ja toteuttaa myyntikampanjoita ja kehittää myyntikonseptiamme. Sinan sosiaaliset taidot, innostus ja aktiivisuus näkyvät korkeina myyntilukuina, kertoo Mikko Partanen, Visorin jälleenmyynnistä vastaava myyntipäällikkö.

– Ahkeralla työllä pääse hyville ansioille, Sina vahvistaa.

Haluatko liittyä joukkoon?

Sinan mukaan Visor-edustajana pärjää henkilö, joka on tuloshakuinen, aktiivinen ja energinen eikä pelkää epäonnistumisia, vaan oppii niistä. Perusedellytys on, että tulee toimeen ihmisten kanssa.

Etsimme nyt lisää Sinan kaltaisia innokkaita edustajia ympäri Suomen

Odotamme sinulta

– Halua tehdä aktiivista ja tuloksellista myyntityötä
– Reipasta aktiivista otetta työhön, oma-aloitteisuutta
– Esiintymisvalmiutta ja hyvää vuorovaikutustaitoa
– Valmiutta työskennellä iltaisin
– Sinulla on oma auto käytössäsi

Tarjoamme sinulle

– Itsenäisen työn
– Markkinoiden parhaan tuotteen
– Osaavien ammattilaisten taustatuen
– Kattavan perehdytyksen konseptiin ja tuotteeseen
– Valmiit materiaalit markkinointiin ja myynnin tueksi

Ota yhteys Myyntipäällikkö Mikko Partaseen 050 342 6114

tai täytä hakemus täältä.