Visor Queen -Kaihdin

Kankainen Visor Queen -vekkikaihdin on valon ja varjon hallitsija. Se ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen sisustuselementti, jonka avulla luot pehmeän tunnelman kotiisi, saat suojaa uteliailta katseilta tai pimennät makuuhuoneesi kesäauringolta. Useiden värivaihtoehtojen ansiosta Visor Queen -vekkikaihtimilla saat haluamasi viimeistelyn kotisi ikkunoiden ja ovi-ikkunoiden sisustukseen. Valitsemalla samaa sarjaa olevat kaihtimet kaikkiin lasipintoihin saat kotiisi tyylikkään, yhtenäisen ilmeen.

Suomalainen innovaatio

Visor Queen -vekkikaihdin on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä ja kylmiä talvia. Visor Queen -vekkikaihdin on suomalainen innovaatio, joka valmistetaan juuri sinulle haluamasi värisenä ja tyyppisenä. Kankaisia Visor Queen -vekkikaihtimia saat erilaisilla tekstiileillä läpikuultavasta aina pimennysverhoon asti.

Energiatehokkuuden parantaja

Asentamalla Visor Queen -vekkikaihtimet parvekkeellesi, terassillesi tai ikkunoihin parannat asuntosi energiatehokkuutta. Kaihtimet pitävät sisälämpötilan kuumalla säällä viileämpänä vähentäen näin ilmastoinnin tarvetta.

Kahteen suuntaan säätyvä 

Visor Queen -vekkikaihtimen kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Molempiin suuntiin toimiva säätömekanismi on portaaton, minkä ansiosta voit jättää kaihtimen juuri sille kohdalle kuin haluat — vaikka lasin keskiosaan. Voit säätää kaihdinta suoraan siinä olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla.

Toimii myös tilanjakajana

Visor Queen -vekkikaihtimia voidaan käyttää ikkunoissa, ovi-ikkunoissa tai tilanjakajina sisätilojen lasipinnoilla. Kaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta, minkä ansiosta se pysyy erittäin hyvin paikoillaan heilumatta tai kolisematta ikkunoita tai ovia avattaessa. Erityisen joustorakenteensa ansiosta kaihtimien ohjainlangat pysyvät tiukalla, jolloin kaihdin kulkee suorana ja on helppo säätää. Kankainen vekkikaihdin on vain 15 mm paksuinen, minkä ansiosta se sopii hyvin liukulasioviin.

Kestävä ja turvallinen

Visor Queen -vekkikaihtimissa ei ole roikkuvia naruja ja kaihtimen kangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.