Uutta

16.9.2017

Seniorimessut Ouluhallissa 16.-17.9.2017

Vuoden 2017 Seniorimessut järjestetään Ouluhallissa 16.-17.9.2017. Tervetuloa osastollemme A89 tutustumaan Visor Queen -kaihtimiin sekä Lumon parveke- ja terassilasituksiin!

12.9.2017

Habitare 2017

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare alkaa keskiviikkona 13.9.2017. Tervetuloa osastollemme 7m150 tapaamaan meitä ja tutustumaan Visor Queen -kaihtimiin! Löydät osastoltamme myös yhteistyökumppanimme Profin Oy:n lasiliukuseinät.

6.9.2017

Syyspäivä näyttelytilassamme la 9.9.

Syysiltojen hämärtyessä on loistava aika hankkia yksityisyyttä ja tunnelmaa tuovat ikkuna-, parveke tai terassikaihtimet!

Järjestämme syyspäivän lauantaina 9.9. klo 11-14 näyttelytilassamme osoitteessa Zatelliitintie 14, Kempele. Tervetuloa tutustumaan parveke-, terassi- ja ikkunakaihtimiimme sekä Lumon terassi- ja parvekelasituksiin. Tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa!

29.8.2017

Avasimme verkkokaupan

Tilaa Visor Queen -kaihtimet kotisi ikkunoihin ja lasitetulle parvekkeelle tai terassille helposti ja vaivattomasti suoraan verkkokaupastamme!

Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat kahteen suuntaan toimivat Visor Queen ikkuna- ja pimennyskaihtimet, joilla säädät kätevästi valon määrää ja tuot yksityisyyttä kotiisi. Parveke- terassi- ja kattolasikaihtimillamme suojaudut liialta kuumuudelta ja auringon paahteelta ja tuot näkösuojaa pimeneviin syysiltoihin. Kaihtimet on helppo ja nopea asentaa itse.

Tule tutustumaan. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 100 euron arvoisiin tilauksiin!

Kuluttajamyyntimme suljettu keskiviikkona 30.8.

Kuluttajamyyntimme on poikkeuksellisesti suljettu keskiviikkona 30.8.2017 henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Palvelemme jälleen torstaina 31.8. klo 9-17 osoitteessa Zatelliitintie 14, Kempele.

14.7.2017

Tunnelmia Mikkelin Asuntomessuilta

Vuoden 2017 Asuntomessut pyörähtävät käyntiin tänään Mikkelissä. Visorin ikkunakaihtimet ovat osana messutalojen 1, 3, 17 ja 26 sisustusta. Terassikaihtimiin voi tutustua kohteissa 1 ja 22. Asuntomessut ovat avoinna yleisölle 13.8.2017 saakka. Tule ihastelemaan!

Visor Queen -vekkikaihtimet täydentävät talon 17 värikkään sisutuksen.

 

Pimennyskaihtimet viimeistelevät makuuhuoneen rauhallisen tunnelman kohteessa 17.

 

Tummanharmaat pimennyskaihtimet tuovat upeaa kontrastia sisutukseen kohteessa 1.

 

Visor Queen -kaihtimet suojaavat makuuhuoneet aamuauringon kirkkailta säteiltä kohteessa 26.

 

11.7.2017

Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

Tämän vuoden Asuntomessut alkavat perjantaina 14.7. Mikkelissä. Visor Queen -ikkuna- ja terassikaihtimet ovat esillä messuilla useissa kohteissa. Tervetuloa tutustumaan!

Visor Queen -kaihtimia löydät seuraavista messukohteista:

Kohde 1: Kaikissa talon sisäikkunoissa ja terassilasituksessa

Kohde 3: Kaikissa talon ikkunoissa

Kohde 17: Kaikissa talon ikkunoissa

Kohde 22: Lumon terassilasituksessa

Löydät Visorin messukohteet allaolevasta kartasta:

5.7.2017

Terassi- ja parvekekaihdinesittely to 6.7. klo 16-19

Tervetuloa terassi- ja parvekekaihdinesittelyyn näyttelytilaamme Kempeleeseen (os. Zatelliitintie 14) torstaina 6. heinäkuuta klo 16-19! Tule tutustumaan parveke-, terassi- ja ikkunakaihtimiimme. Esittelyssä myös Lumonin terassi- ja parvekelasitukset. Tarjolla kahvia ja pullaa!

1.6.2017

Vekkikaihtimista uusi sisustustrendi

Lehdistötiedote 1.6.2017

Pohjoismaissa suositaan hillitympiä värejä, Keski-Eurooppa rakastaa lämpimiä keltaisen ja oranssin sävyjä.

Kodin uusin sisustustrendi on kankainen vekkikaihdin, jonka avulla on helppo luoda erilaisia valaistuksia ja tunnelmia sisätiloihin sekä lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Samaa sarjaa olevilla kaihtimilla luodaan tyylikäs, yhtenäinen ilme läpi koko asunnon lasipintojen. Kankaisia vekkikaihtimia tehdään ikkunoihin, ikkuna-oviin, lasitetuille parvekkeille ja terasseille, kattoihin ja kattoikkunoihin sekä kaiteisiin. Vekkikaihtimia on saatavina myös pimennysverhoina.

”Kulttuurien väliset tyyli- ja värierot näkyvät selvästi vekkikaihtimien käytössä. Meidän myydyimpiä tuotteita Keski-Euroopassa ovat keltaisen ja oranssin sävyiset vekkikaihtimet, kun taas Pohjoismaissa pidetään hillityimmistä vaaleista ja harmaan sävystä. Suomalaisista poiketen Ruotsissa valitaan parvekkeille peittävimpiä kaihdinkankaita. Kaihtimilla halutaan säädellä myös lasitettujen parvekkeiden lämpötilaa”, vekkikaihtimia valmistavan Visor Oy:n vientipäällikkö Chad Simonson valottaa.

Suomessa noin 70 % asuntokohtaisista parvekkeista on lasitettuja. Tyypillisesti lasitettu parveke on aina ulkolämpötilaa lämpimämpi. ”Parvekekaihtimilla voidaan viilentää parvekkeen lämpötilaa ja parannetaan niiden käyttömukavuutta, kun paahtava aurinko saadaan kaihtimilla himmennettyä. Sisälämpötilan pysyessä viileämpänä myös ilmastoinnin tarve vähenee, mikä parantaa asunnon energiatehokkuutta”, Simonson jatkaa.

Visorin monipuolinen mallisto nähtävillä Mikkelin Asuntomessuilla 14.7.-13.8.2017

Mikkelin Asuntomessuilla nähtävä Visor Queen -vekkikaihdin on suomalainen innovaatio, joka on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä ja kylmiä talvia. Visorin tarina alkoi käytetystä säleverhokoneesta, jonka Ahti Pulkkinen hankki perheen kesälomamatkalla 1972. Neljän vuosikymmenen aikana yritys on monikertaistanut tuotantonsa ja liikevaihtonsa. Vuonna 2006 keksittyä Visor Queen -vekkikaihdinta valmistetaan vuosittain jo 120 000 kappaletta noin 14 500 parvekkeelle ympäri maailman.

Visor Queen -vekkikaihdin toimii kätevästi näkösuojana isoissa ikkunoissa, koska se toimii kahteen suuntaan. Portaattoman säätömekanismin ansiosta kaihtimen voi jättää vaikka lasin keskiosaan. Näin maisemaa jää näkyviin ikkunan ylä- tai alareunasta kaihtimen tuodessa tarvittavan näkösuojan. Kaihdin kestää hyvin myös lapsiperheissä, koska sen voi pestä eikä sen kangas mene rikki vaikka sitä käsin rypistääkin. Visor Queen -vekkikaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta, minkä ansiosta se pysyy erittäin hyvin paikoillaan heilumatta tai kolisematta ikkunoita tai ovia avattaessa. Kankainen vekkikaihdin on vain 15 mm paksuinen, minkä ansiosta se sopii hyvin liukulasioviin.

Mikkelin Asuntomessuilla Visor Queen -ikkunakaihtimia on nähtävillä kolmessa messukodissa; Suomi-korttelin numeroissa 1 ja 3 sekä Valo-korttelin numerossa 17. Visor Queen -terassikaihtimia on myös nähtävillä Lumon Oy:n lasittamilla terasseilla.

Mikkelin Asuntomessujen aluekartta: http://asuntomessut.fi/wp-content/uploads/2016/02/Aluekartta_AsuntomessutMikkelissa2017.jpg

 

 

Seuraava sivu »

Arkisto